Friday, July 9, 2010

Perlu ke tak perlu?


Celamat pagi..



Hee. Hari ni, amek chan bangun lewat sikit. Ni baru lepas mandi. Aku kan ABC. Alhamdulillah. Syukur. Masih bernyawa lagi sampai hari ini. Lapar lah pulak. Aiyoo. Kawan aku pun baru mandi sama cam aku. Kurang-kurang dalam pukul 12 gitulah aku and the geng akan kuar gi cari dan tumpang rezki dari Allah yang merata atas bumi ni. Syukur. Ha.. Aku ada nampak.. Sebungkus Papa Roti atas kain printer. Rezki express.
Oh. Ni short update jer..VERY EXPRESS one.. Eh! Ada dengar tak lagu dalam belog ni? Ada? Ha, Tu lagu dari UTADA Hikaru. Aku minat kot lagu ni.

CAMNA LEH TERMINAT???

Ok, once upon a time....
Mase dulu-dulu, masa family aku ada bukak cyber cafe, aku ada jugak amek port jadik jaga kat sana, jaga pc lah. Kontrol sapa-sapa yang nak bukak porn sites ke, aku terus putuskan connection pc dia dari meja aku. Hebat tak?. Walaupun orang yang guna pc tu umor dekat 2o-an dan aku umur 16, nampak cam gengster kan? Orang masa tuh panggil aku akak, LOL :36:.. Agaknya muka aku tua sangat. SO, masa jadik jaga gengster, aku ni selalu asyik dok pasang lagu jepun ni, kira macam lagu official kedai tuh. Part yang tak best nya, pernah aku kena tegor sekali oleh pengguna (remaja --__--" ). Boleh dia cakap macam ni kat aku yang gengster ni:

"Akak, tak de lagu baru ke? Asyik lagu cina jer!"

What? Lagu cina?? Hello. Ni lagu Jepun ok, sang by Famous Japanese Singer. Bengong betul ler. Tapi aku wat derk jer. Kan gengster. Gengster kena cool.



END



Melebih pulak bercerita. Straight to the point please!!!


| Oh. Nak tanya ni. Lagu kat belog aku ni, patot buang ke tak? Bukan apa. takut korang terganggu ke apa.|

OK. Chiow. Selamat pagi jumaat. Dua hari, sekolah.. T_T

14 comments:

nabilah_2908 said...

alahai..lagu ni..ms kt kolej dulu..mmg gilakn lagu ni.. :)

erm..ok ada lagu..tp sebaiknya..boleh distopkan kalau2 readers tk nk dgr.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SYUKUR

Mak Su said...

maksu dengan sedihnya ngaku cuma tahu lagu doremon jer...huhuhu

sI tEDI said...

x paham maksud dia

little black dress said...

aq ske je lgu nih...
layan~

cryclown said...

klu ade traslate lg bes kot..huhuhu

pearl apple said...

best3...x yah buang...aku suka jer..tak terasa terganggu pun la lalink..

AISHA SAAD said...

first time dgr weh gangster! hahaha.

neway better stop la, tak semua org suka lgu yang kite suka.
letak tp jgn autoplay.
sape2 nak dgr dorang play sendiri.
okkk?/

AiZ said...

pada pendapat aiz kan.. maybe lagu di dalam blog akan mengganggu pengunjung.. u know sometime pengunjung dah buka lagu dalam pc diorang.. suddenly masuk blog yang ade lagu pula.. tidak ke lagu blog ngan pc seperti bergaduh gaduh.. ^__^ peace





Aiz latest entry
Kesilapan kita mood blogging down
Babysitter pukul baby pula
How to be profesional blogger

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Redbloodsnow said...

haaaa kannnn senang straight to da point..hahaha. Ikut suke ko ler dik, if rase nk buang, buang.

mcm akak..kejapppp jek letak. pastuh nyah kan terus. lameeeeee lg baru nk letak blk..hehehe :P

Rara Nasiha said...

lagu ni memang sangat sedap. sedih. :)

* mEsSy * said...

ponpon!! sory skrunk baru jengah.. kebzian sket la.. hoho..

psstt!! lagu tue erkk?? okei jer..

=)

* mEsSy * said...

tag2!! amek tao..

=)

QieFLy si Dolce said...

better buang...sebb taknak kaco orang lain...lepas tu klu i nak blog walking buka bnyk site so lagu2 tu clash...heheh sorry i just bagi opinion...
Entry terkini : GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE

Ateika said...

err, kadang2 terganggu jugak. tp kadang2 best background music. so, sukehati lah :)

Entry Best!