Thursday, July 15, 2010

Salah bontot ke selipar?













Adoi. Lima hari aku tak mengepos kan apa-apa kat sini. Masyaallah. Bizi dan perasaan membuak-buak malas tak dapat dibendung:23:. Aku rasa malu sendiri. Yer. Adoi. Mengidam nak makan cheese kek:15:. Hish. Kalau da ada mixer ke, oven ke dalam bilik aku, mau nye aku bertukang malam-malam ni. ( GILE TERUS LARI DARI TOPIK)





Oh. Sebenarnya nak bercerita sikit. Kejadian yang sedikit memalukan pelas(plus) menyakitkan buat aku pada tarikh limabelasharibulantujuh ni. He. Aku bangun baik punya lewat hari ini. Aiyo. Pokol 7.10 pagi. Pastu gi mandi. Dalam tandas tu, aku asyik dok main ciku cak jer ngan ayo. Maklumlah, sejuk nye sampai naik meremang bulu roma aku. Pastu last-last surrender je ngan air. Pastu siap mandi nak dekat pukul 7.30 pagi. Oh my god. Memang lama giler la dalam jamban tuh.



Pastu yang tak best nyer, masa nak keluar jer dari tandas buleh pulak selipar aku ( aku jumpa) menggelincirkan diri beliau! Dan instant tu jugak aku jatuh terduduk. Thank God, towel aku masih menutup 'kekurangan' aku. Hehe. Gila kuat bunyi sampai dari luar leh dengar aku dok mengaum-ngaum macam rimau sambil mengcoverkan malu:




Aku: Sakit-sakit. Aduh sakit ponggong! (sebenarnya sakit sikit jer)
Rumet: Qib, sakit ka?? Takut nye qib. Ok tak??


Haha.. dia pulak melebih-lebih mengaum sekali. Wakaka. Aku bangun, pastu terus decide nak pi hospital, sebab kawan-kawan dok sengaja nakutkan aku:


Qib, entah-entah peranakan ko jatuh, tak beranak la ko camni.

Qib, entah-entah, hati ko pecah kot, sebab tu ko rasa senak jer.

Qib, entah-entah jatuh tu wat urat kentut ko 'terjaga' sebab tu ko asyik ken--- jer.


Hee, gi sepital, dia bagi aku ubat gastrik dan panadol jer :25:

End.

p/s : Salah bontot ke selipar? Hee. Aku rasa bontot berat sangat sebab tu
, 20 % menyumbang kepada kejatuhan. Aagagaga! Adoi. Memang betul ler, urat ken--- aku da bangun. Asyik nak ber-- dan ken--- jer. Aiyook.


29 comments:

azuan said...

dua dua salah ekeke...

sebenarnya salah tuan punya badan sebab pakai slipar jumpa hahaa...

saya_arief said...

salah kontraktor jamban tu kowt..
haha..

bella said...

ooohhh! tuh yg bseng gile dlm toilet tuh? hahahaha

** a i l y ** said...

betul ke ada toilet macam tu ek?? omg. elakkan bontot kena gigit je. ada gigi! ahahaha

joegrimjow said...

salah tuan pemakai
hehe

fiD said...

salahkan mata! x tgk jln...

pearl apple said...

hahahhaahah...kih3..lawak gila..penat dah aku gelak nih..kah3..

teddyuna said...

erk? cmner nk buang? klau nmpk toilet cmtu terbntut jadinya

teddyuna said...

erk? cmner nk buang? klau nmpk toilet cmtu terbntut jadinya

cik tomyam said...

oke toilet tuh sangat seksi smpai rase cm nk terkucil saje. hahaha

Rara Nasiha said...

terjatuh? adoiii,mesti sakit!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

agk bahaya laa jatuh tgelincir ni....ati2 nxt time k..

kak ina mail said...

lepas jatuh , mesti pandang kiri kanankan.tengok dulu ada sesapa nampak.kwang kwang

fadhlinaafifah said...

salah mata... ;)

cryclown said...

salah lantai:P
huhuh

sWeeT said...

salam p'kenln,

biasala tue jatuh dlm toilet....da kata tempt mandi, buang besaq, kecik pun, jadi licin la kot...

nanti sental lantai toilet tue kuat2 na!! selipar pun da haus agaknya dok seret beban badan kita nie....

So, pesanan ringkas: benda da nak jadi, apa nak buat...

nabilah_2908 said...

hahahaha...ketawa sorg2 kt sini bila bc n3 ni..

habis la roomate sesak nafas...urat ken... dh bangun...hehehhe.. :P


jom ke APA KATA HATI pulak,
PERKARA-PERKARA YANG MENGUNDANG KEPAPAAN - PART 2

peaNut said...

ahahaha..lawak tul la...lain kali hati2 la...geli hati & dh ketawa sorang dh baca entry ni..hahahaha

* mEsSy * said...

salah lantai.. pesal la licin sgt..

heeeee..

psstt!! sory lme ta jengah sini.. ta sehat lorh..

=(

syahira ariff said...

aduuhhh malunyer
dahla sakit kn
org kater sudah jatuh dtimpa tangga
hhahhaha
rilek sudah sis
hidup kalau ada mcm2 bru best
takkan nak happy jer kan
hihihihi
=]

ayaa alyy said...

salah bontot kot. hehe :P

petite_girlz07 said...

huhuhuhu..blurrrr

sweethOneY said...

qibbb.. tak sampai hati nak gelak, ter kih3 sikit2 je.. hehe..

selipar yg dijumpai dekat hostel2 mmg berbahaya. kebanyakannya tersangat2 lah licin. setuju kan?

DuniakuAbstrak said...

apesal ko tak abiskan je ayat KENTOT tu r? aku allergik btol kalau org tak konfiden nk sebut prkataan KENTOT..sebut je KENTOT..KENTOT..KENTOT..best pe..hahahahaha

Aujinz said...

iyer iyer..

salah bontot tue..
gagagga..

Yuki KumikO said...

best ape jatuh gitu~~
bkn slalu~~
gagaga
=p

ainuryusranabila said...

teringat mase raqibi pas jatuh,,
masuk2 bilik pas semayang beliaw tebaring dengan telekung2 sekali
haha...=P sambil beliaw cerite pade saye yang beliaw jatuh
kesian mang kesian, tapi nak gelak ade jugak dlam 87 peratus
sori raqibi
semoge suda semboh

Umie Nadhirah said...

HAHA..
Buat2 la cam breakdance ^^
Xde orang tahu nye..HEHE^^

Amir Izzat said...

hurm..salah lantai..hahah

Entry Best!