Friday, July 16, 2010

Sapa nak tahu real Bvlgarigirl?

Salam.. Ermm.. -_-"

Aiyok. Dalama kot aku pendam rasa nak wat entry ni. Lama dah. Tahun 2008 ke awal 2009 dalama dah aku memang rasa sangat gatal nak menaip atas papan keyboard nak wat entry ni.Yep. Aku tau memang semua kenal la awek ni. Aku pun start kenal dia masa aku setart wat blog which was on the year 2008. Hee. Lama sangat la tu. Kira memang aku ngan kawan aku, masa tahu sal belog Bvlgarigirl ni, memang tak sah lah kalau sehari tu tak bukak. Kira macam budak-budak happy-sangat dan tak boleh blah sampai kitorang macam rasa wajib ker godek-godek dari entry beliau from yang mula-mula sekali. Kira sesuai lah dengan tagline Arianna ni
You have to read the whole story to understand me...


Chewah. Macam kira wajibbulghunnah la baca dari mula. He. Aku ni mula-mula idok la layan ngat. Sekso nau masa laptop aku memang tak leh nak detect wireless. Kira cam ngidam jer nak baca belog-belog orang termasuk belog dia. Macam zombie lak dok jeling orang sebelah baca belog ke, update ke. Sampai aku pernah kot cakap kat kawan aku:


Pikuchi, ko tolong 'save page' kan belog bvl yer. Aku nak baca nanti.. Pelisss T_T!


Boleh?

Agagaa. Oke. Straight to the point. Awek ni memang perahsia ler bab muka dia yang cun tu. Tapi yang korang tak tahu, aku dah pernah tengok dah muka dia!
Haha. Korang mesti tak caya. It's not even close that i've met her personally. Tapi, masa tahun 2008 ke 2009 lah aku tak ingat, dia ada post satu entry pasal buah hati dia Kevin, tapi dia delete tang-tang tu jugak. Aku ni kira lucky la sebab sempat nengok. Dia memang letak pic dia full kot macam gaya ala-ala ceeramoon yang ngah duduk bersila lutut kat atas sambil tengok langit tu..
Nak tahu muka Bvlgarigirl camna???































Nilah muka paling iras ngan beliau. Wah. Comel tak. haip, Ni bukan bvlgarigirl ori tau. Yang ori masih misteri. Kalau tengok jer Inka Noverita ni mesti ingat dia. Haa. Comel jer. Aku rasa ada lah dalam 50 % sama. hee. Jangan marah Yanna yer. Sajer wat entry taim boring.


P/s: Entry ringan-ringan. Jangan pulak pasni aku kena gi court. T_T


update  Latest

31 comments:

rhapsody LiN said...

h0h0~
comel... ;)

Nik Imana said...

sape 2 Qib??

nabilah_2908 said...

siapa dia ni...bagi link dia boleh.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY TAG

peaNut said...

mmg cantek la kalau betul tu dia..huhu


pemalas punya pompuan...huhuhuhu

teddyuna said...

hye2.. ^_^
ya cunnyer dia.. erm cmner nk ke blog dia eah? best kawan dgn org yg misteri ni..=)

teddyuna said...

hye2.. ^_^
ya cunnyer dia.. erm cmner nk ke blog dia eah? best kawan dgn org yg misteri ni..=)

PinQib said...

teddyuna:

huhu.. nah link dia..

oke..


BVLgarigirl

PinQib said...

Nik imana: blogger .. ang x kenal ke?? ish3...

amek link kat atas ni.. kenal2 la ngan dia.. wagahaha..

PinQib said...

Nik Imana: Oh.. klu gmbr ni, pelakon indon... INKA NOVERITA

pearl apple said...

ok t aku try tgk page dia ok

pearl apple said...

erm...best kah?nanty aku try usha dia ok

DuniakuAbstrak said...

aku lg teruja nak tau muka ko dari minah bvlgarigirl nih..hahaha

QieFLy si Dolce said...

aha laaaa mmg comel dan hampir seiras...
Entry terkini : Akhirnya transformer untuk versi perempuan
Share57

-eLyNhere- said...

uish baninye entry ni.. haha!
dulu penah la wat entry bekap yana, pastu ade org marah woo.. yana byk haters.. takuit! =P

echah mashuri said...

sape dia tu..mcm nk taw ugok..huhh

Hamzah Ian said...

pergh. cun2.. bagi ah no tepon ke hape..

Hamzah Ian said...

pergh. cun2.. bagi ah no tepon ke hape..

ainuryusranabila said...

qib baik ngaku antare ak ngn dy? sape kaw pilih?

ainuryusranabila said...

qib baik ngaku antare ak ngn dy? sape kaw pilih?

bellar0ssa said...

heee baru dgr.hmm memanglah cantik kalau tu dia =D

Umie Nadhirah said...

Sape dia tu?bg link?umie nak ushar :)

syahira ariff said...

comel
sekali tgk mcm lisa surihani
=]

amalina afif afandie said...

mengapa menjadi rahsia? huhu

amalina afif afandie said...

asal berahsia?

teddyuna said...

^_^
mmng suke sgt ngn blogger misteri..
saya pun ske.. haha.. jadi mspace r misteri jerla..

teddyuna said...

^_^
mmng suke sgt ngn blogger misteri..
saya pun ske.. haha.. jadi mspace r misteri jerla..

Redbloodsnow said...

WAHH KO 50% BVLGARI GIRL CAM MUKE DIE..MMG CUN MELECUN AH DIE KAN KAN :) MUKE MANIS ^_^

kukuchimachikumi said...

hehe..stalker

gle kn dlu cik qib..dok bce blog die ari2....

skang dh kureng....


tp still dlm ati mau tau spe die

p/s :akak redbloodsnow pn tantik jgk

Anonymous said...

Arianna Melissa tidak wujud! sila baca details di forum.cari
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=696190

Anonymous said...

http://bvlgarigirl-sebenar.blogspot.com/

Rina AVAIL said...

terkejut sy..x sangka penulis tu tipu..sy peminat baca blog tu dulu

Entry Best!