Tuesday, August 3, 2010

30 Hari Mencari Cinta

Oke. Dalam usaha memastikan aku sentiasa post entry waima pendek sekalipun, aku bercadang nak masuk Cabaran 30 Hari Mencari Kebenaran yang aku cedok dari belog Blogger Girl. Hee. Toya tak? Sejak keinginan nak pi layan movie tak dapat ditunaikan/dilunaskan aku rasa macam nak merajuk jer pastu rasa nak bukak laptop jer layan internet. Macam down ler. -_-"

Oke. Cabaran untuk hari pertama yer kawan-kawan.

DAY 1: Something you hate about yourself.


Pssst, this thing will go on for a month, please bear with me.

Hem.. Something i hate about meself?


ANGER:
Aku benci ngan perangai aku yang super baran. Oke. Aku sangat mudah marah yer tawan-tawan. Ni aku paling benci ngan diri aku. I think i should go for anger management session. Ko boleh bayang kan. Hari tu, kan, kan, aku keluar ngan 2 girlfriends aku, tapi sebab diorang lambat ngat bersiap, sampai aku rasa can aku nak tengok movie terbang, aku buleh tak bercakap sepatah pun ngan diorang then pastu boleh aku naik teksi sorang-sorang tinggal depa. Oh. Memang tahap adrenalin aku paras abnormal lah. Kira kalau tahap membunuh pun macam boleh jer. Hehe.


TUMMY:
Aku benci tummy aku. Yes. Sebab because of tummy la, aku makin montel. Agaga. Yes. Kawan-kawan ( boys especially) asyik dok main-main api jer ngan aku dok ejek-ejek aku macam aku ni wrestler WWE. Haip. Nasib aku takda kudrat ngan hati jer nak lepok-lepok kepale sekor-sekor. Kalau aku ni ada jenis sikit ke'tomboi'an tu dah lama kot aku bagi terajang. Ni, aku amek pen jer wat serangan attack. Cikit jer. Kalau nangis, aku tak tau ler. PONDAN LER.

FEET:
Kaki aku besar. Macam kaki barbarian. Aku ikot belah daddy. Semua dok beradik kaki besar. Bukan besar. Em. Macam mana ceq nak cakap yer. Oh, kaki cheq lebar. So, nak pakai heels memang tak merasa kot. Penah pakai. Tapi it looked so, ------ untuk aku yang comel ni. AGAGA..


Last but not least.
ADDICTION:
Kalau aku addict with something, i will get it. Tu kalau aku rasa macam tak boleh nak survive lah. Aku suka gila ngan aiskrim, tomyam, movies, lagu, tido, buku, internet, tv, makan and PINK.. rasa incomplete jer kalau tak der benda tu dalam seminggu aku idop.

Wahh.. Panjang ler. takpe. Kasi lengoh sikit urat mata korang baca. Aku nak pi siap pi pasar malam ni. Wat cari makanan bukak pose. Tak koser nak layan belog lame-lama. Daa.


P/S: Entry ni, tak dak gambar (entries dulu pun same). macam malas giler nak tunggu upload pic. ;(

4 comments:

kukuchimachikumi said...

hehe...ur tummy so cute la dear...jgn benci die..nnt die sedih tau..

* mEsSy * said...

yey~! bole komen sudaaaa.. jgn la benci membenci yer..

=)

PinQib said...

@kukuchimachikumi Ha.. memang taste ang suka tummy macam ni

PinQib said...

@* mEsSy * hehe.. maybe,, will not

Entry Best!