Tuesday, August 24, 2010

Cicak!


Euw. Aku baru ternampak sekoq mak cicak kat dinding dekat loker aku. Oke, nampak macam mak, tapi sebenarnya bebi cicak. Wuwuwuw. Aku benci gila cicak. Sejak peristiwa terpijak tahi dia yang basah lembap busuk ngan tapak-tangan-kanan-wat-makan-nasi ni.

Busuk. Tobat busuk. Sebab tu lah, aku trauma. Yang kering busuk, yang basah lagi lah busuk. He. Geram nyer. Serius. Cicak pun macam tau jer, aku tak suka dia. Memang lah, banyak kali dah dia boleh gi lepas taik dia atas kepala aku. Kering la. Kalau basah, mau nye aku menyumpah sampai rini.

Tu masa ngah wat satay. Masa dok peram-peram cucuk satay tu, terasa something jatuh dari muka jatuh dalam besen rempah. Telek punya telek, rupanya taik cicak kering.

Cinabeng lu cicak. Wa manyak mencik sama lo.

Cicak beng masih dok kat loker. Aku takut nanti aku ligan, lagi dia kasik tahi sama aku punye katil, baju etc. It's just so dumbass.


P/s: Bunyi kucen mengawan kuat giler. Bulan poser leh wat maksiat gak yer. Wakakaka. Aku tak tau nak tulis apa. Oh.

Now i do remember. Nanti aku post story sal kek bluberi cis sedap yang aku beli online. Hahaha

19 comments:

alvin takda umah harga 8juta said...

aku penah termakan cicak..
kesannya..aku jd bodo..

aNiSa hANg tUaH said...

heheheh
cicak cicak
geli la kitee

Fara Nurailiz said...

hahahhaa...
cik fara berkenan bab kucim mengwan tue..
ish2.. maksiat woh..
sal cicak lak, dulu taim fara kecik2 (emmm, kecip k taim tue ea?) fara takot nga cicak coz fara ingat dia bersekutu nga satan..
seyes takot kot..:(

Azuan said...

suka lastik cicak..hahaa

* mEsSy * said...

cicak mmg binaweng.. hahaha.. kasik lempang sama dia.. **winkwink

=D

Sharinginfoz said...

cicak ooo cicak, kena lastik kan

[z@ck] said...

aku lagi trauma..
cicak melekat kat badan untuk beberapa minit tanpa kusedari

ardinihumaira said...

lastik je cicak tu hehe

KIDbrush® said...

cara-cara menghakau cicak:

1) tiru sora cicak taim depa tengah bunyik buat ala-ala battle of the band.. kalah nanti dia cabut aa..

2) tangkap cicak sambil sebut " lu kena beb!!", pastu kunyah perlahan-lahan, insyaallah cicak lain ngeri tengok keganasan anda!

3) buli cicak yg ko tangkap, hambik ekor dia yg tanggal dan kemam panggal ekor biar ujung terjulur @ terjuih, kompom cicak tuh geli dan lari pasal dia x pnh cebok..jgn bunuh, kesian anak bini dia

Gen Fujita said...

kalau dah byk sangat cicak tu boleh kategori sebagai pest, so sediakan getah lastik banyak2. :)

aliesha kirana said...

keh2... AK ble cicak dlm laci ofis ni..heheheeh~

nabilah_2908 said...

sy pun benci cicak...

dulu...si cicak ni..berenang2 dalam kettle..tnpa di sedari...sy pun panaskan air dlm kettle tu..

sekali bila nk guna...bila tuang dalam cawan...hambik....dapat secawan sup cicak...fresh tnpa msg..huhu..yaks..!! geli...

jom ke APA KATA HATI pulak,
KAD RAYA

Redbloodsnow said...

hi fivce dik...akak pu gile giler ngan cicak taw. tp klo cicak sebijik nah cam lam pic hiasan tuh...xde makne nyer akak nk geli. siap bawa die main lastik² kot..haha

wondering shadows said...

cicakman pom benci gak ke?
hehe. cicak ni sunat bunuh.
kasi bunuh jerr, :D

little black dress said...

haha..mcm2 le qib..
lastik je cicak 2..

kukuchimachikumi said...

hehe..mne kau tau kucen 2 mngawan??

stalker kucen....:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

weckk..geli gn ciccak...geli2..

evanna momsen said...

pasal kuceng tu mmg. :) HAHAH. tiap hari eva dgr. hee :) hmmm, sabar ye qib :)

one day mesti cicak tu sume tak kacau qib dahh. love loveeeeeeee

evanna momsen said...

pasal kuceng tu mmg. :) HAHAH. tiap hari eva dgr. hee :) hmmm, sabar ye qib :)

one day mesti cicak tu sume tak kacau qib dahh. love loveeeeeeee

Entry Best!