Sunday, August 22, 2010

I belog 2 komen (to friends)




Leh tak. Aku busy super giler. Hehe. Esemen bhai. Kalau bizi pi melancong, ampa semua dah boleh buat flying kick dah kat aku. Oke. Aku cadang, nak singgah , letak dua komen jer satu belog. Dulu, kalau lama tak baca, sekali baca belog, mesti komen nak banyak. Sekarang tak sempat dol. Hee. Ok. Sorry yer. Tunggu la lawatan hari raya aku, sat gi.

P/s: Komen sambil kelik iklan yang memang ada lah. Kalu tak nampak, harap maaf.

Love,

18 comments:

ardinihumaira said...

bermula besok, dni hidup dengan penuh test & esemen kena submit before cuti raya. huaa syahdu :'(

little black dress said...

okay qib..piqa paham...
sme r~
huhu

Sharinginfoz said...

busy busy kan, tak apalah

alvin takda umah harga 8juta said...

wa pun sibuk..ngah sapu blakang umah..tahun dpn baru settel ni..





nge~~~

evanna momsen said...

apa yang Qib merapu nieee. I want the blueberry cheese cakeeeeeeeee! :P

I*K*T*I*R*A*F said...

bz jugakkkkk! :P

teddyuna said...

yup una pun kdng2 busy gak..
student life cmnilah..

Azuan said...

banyak kerja kan skang hohoo..

* mEsSy * said...

nnty dtg balek yer.. **winkwink

=D

Amni said...

hee... all the best!

Hamzah Ian said...

haha.. gud luck!!!

peaNut said...

jgn lupa singgah kat blog peanut gak nnti ye..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

skng time pocer, update belog pom jarang :P

nabilah_2908 said...

ala...siapkan lah asmnt tu yupp...dh free nnti..baru la blog balik.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak
APA CERITA HARI INI

[z@ck] said...

pi buat esaimen pi..
babap kang

KIDbrush® said...

ha ah kan, makin bizi plak bulan posa neh.. haku sendiri pon x paham sampai skang terpinga-pinga lg koh koh

sweetie said...

gud lak tok blogging mun

sweetie said...

wat esemen nuh..

Entry Best!