Sunday, August 8, 2010

Jejaka idaman ( entry panas)



Oke. Aku gave up. Aku pening giler. Tolong help me. Aku dari tadi tak jumpa bahan yang aku berkenan untuk esemen English Proficiency. Macam mana ni? Tolong. Oke. Aku tak tahu samada aku kena minum susu dutch lady seterobery atau pun makan beger daging dari cik hanis ayuni? (rupenya takda) Itu pun aku keliru! Pelish. Oke. aku nak tidoq dah pasni. Aku sambung esok jer cari bahan tuh. Da lah mata aku sebelah macam nak naik ketumbit.



Sebab seteres sangat, aku nak redakan perasaan kacau bilau aku ngan tengok muka jejaka hensem-memang-bukan-jodoh-aku yang aku rasa kalau masuk dalam mimpi kompem akan rasa nak nangis jer kalau terbangun.




Fes jejaka yang aku harap ngat masuk mimpi basah aku ialah Jensen Ackles. Ohmygoat-ohmygoat! Hensemnya. Comel nye mata dia, hidung dia. He. Suka giler watak mamat ni dalam supernatural ngan Jared. Giler. Walaupun dalam tuh dia memang play character giler seks, badboy, aku rela kot amek dia jadi pakwe. Toya tak? He, kadang-kadang aku terpikir gak, napa lah Jensen ni bukan Melayu, kan senang gak aku nak communicate ngan dia, pasal artis mesia ni sangat friendly. Mat salleh jangan harap. Berkali-kali aku antar kat wall FB deme pun, deme wat derk jer. Sadis tak?


Sumpah nebes tengok body kau.
Second nak jumpa Justin Bieber dalam mimpi aku. Oh. Comel molek budak 16 tahun ni. Aku dok layan lagu dia, rasa bagus lah. Lagu-lagu mat jiwang tapi takda lah perkataan kurang sopan.'Kiss' 'hug' tu biasalah. Takda benda tu, tak dipanggil lagu jiwang lak. Hee. Bagus lah budak ni. Memang dah lah comel, sopan santun, memang hormat orang tua la. Cheh, ayat macam aku dok sebelah rumah jer. Kan? Kan? He. Walaopon the world kutuk rambut dia yang macam penyapu tutop muke ker, sore dia macam pompuan tak baligh ke, aku tak kire, aku nak dia gak. Hee. Justin, walaopon jarak umo ko macam adik aku yang tingkatan tiga, cuma tua setahun jer, aku masih suke ko lagi.

Sumpah rasa nak nak jer jadi mude sesame


Ops, aku rasa cukup lah. Nanti otak aku sendiri kompius sapa dia nak pilih antara dua orang ni malam nanti. Key, chiow tapi napa belog aku macam sunyi jer hari ni?


p/s: Aku menunggu '2' hari lagi.. Toya lak countdown camni. -_-" (aku letak link Twitter, kalau nak add, meh la)

32 comments:

OrenLimau said...

kah3...
aku paling tak menahan yang
oh my goattt oh my goattt...
hahahhaa

wondering shadows said...

chace crawford lg hottt!

but for those 2 that qib posted
i prefer jensen!
siyes ensem ;p

aNiSa hANg tUaH said...

heee
jejaka idaman saya adalah
vampire cm edward cullen
huhuhuh

teddyuna said...

wa hot nye.. ;) pinqib cute la template baru u..^_^ lovely pink la qib

~qiFFara~ said...

weh!!!
encem3!!!
nk soh c Jensen tu tumpang lalu gak la dlm mimpi aku!!
waaa *0*

*bedarah idung*
hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

ahaha..why justin bieber>>ohhh man..xsuke dia..haha

amalina afif afandie said...

hey! saya AIZDEAN. <3<3

ardinihumaira said...

huyoooo jensen tuh... kenyit2 mata tuk dia :D

Redbloodsnow said...

biar lah yang..artis mat salleh mmg gtue kot. maybe terlampau busy or maybe terlampau ramai peminat sampai x jalan² dorg nk balas..hehe

PinQib said...

@OrenLimau hee. ogmygoat bagus. sebb betul ada kambeng.. ghehehe..:)

PinQib said...

@wondering shadows yg belakon dalam Gossip girl ke? ke sapa.. x tengok ler.. he. Jensem memang hensemmmmmm =p

PinQib said...

@aNiSa hANg tUaH Poyo laa edward skrang. citer da makin boring... nape ehh.. sorry nis.. ;)

PinQib said...

@teddyunahee.. hot totap hottt.. lol.. tukar bckground jer una. he. boring mate qib .. mekasih dearrrr

PinQib said...

@~qiFFara~ haippp.xlehhhh.. nononono.. awak da ada 'jensen' senirikk.. bawak mengucap.. hehe

PinQib said...

@sugar2 kapas strawberry aiyokk.. napa benci justin bieber T_T????

PinQib said...

@amalina afif afandie euww.. napa ak x leh tengok mukkerr diee.. sorryyyyy

PinQib said...

@ardinihumaira hee.. ok3.. da siap kim salam lg. mekasih sbb puji pakwe sy..

PinQib said...

@Redbloodsnow haa.. taau3.. tp nak gak diorang balas macam akk balas. boleh.. smalam post g kat wall twitter JB.. no reply T_T

aliesha kirana said...

huhu... ramai je kt cni.. hehehe..xsunyi la..heheeheh.... bydaway.. jensen ackles mmg encem!..heheeh..cair der~

peaNut said...

alooolololo...justin biebier tu budak lagi la babe...masuk list gak eyh??

AyuE SurihanyOt said...

AKU SUKA GILA JENSEN..


nampak tak aku capslock tu??tu tandanya mmg aku sayang habis kat dia..hahaha

PinQib said...

@peaNutda baligh kot.. aggaga

PinQib said...

@aliesha kirana heee.. sunyi ler.. rasa macam x cukup orang jer macam biasa. wahh

* mEsSy * said...

siang mlm termimpi2 nih.. =))

~qiFFara~ said...

@PinQib adoiyai~~
"jensen" sndirik x encem r beb!!
hahaha

ayat x bersyukur ni~~
wee~~

pe salahnye cuci2 mate..
ye dak??
hahaha

AiZ said...

:P ngeh2... ohmygat ohmygoat.. hehe



Aiz latest entry
Lelaki pink nampak cool or nyah?

kukuchimachikumi said...

poyo la qib ni..td pn bru mimpi bsh g..wekkk2!!!

tp non ado jensen or justin...

sadis2

PinQib said...

@* mEsSy * mimpi basah ke apa ko ni..T-T hehe

PinQib said...

@~qiFFara~ jahat wooo.. hensem apa.. ok.. jgn x besyukur. sy x da jensem sndirik ponggg

PinQib said...

@kukuchimachikumi hee. besh apa setakat macam tu. boring kott

Putera Izuan said...

tinggi nye ur taste..niway mmg bagos la..

mia bouvier said...

come on.justin bieber?Hahaha.tak po mu amik bibier.aku amik jansen.weee

Entry Best!