Wednesday, August 25, 2010

Kek beluberi untuk stress



Haa. Ni entry basi sebenarnye. Tapi aku nak tulis gak. Ha. Sebab minggu terlalu stress ngan esemen bagai. I was willingly to spend Rm60 for this marvelous kek beluberi. Beli online ni. Ngan akak cekmekzue. Sedap waa cakap lu. Cookies dia kat bottom cake tu, nampak tebal, tapi still sedap. Yang heavan gua boleh kasi tau, gua managed simpan cake gua wat berbuka poser for the next day!

Power tak? Walaopon duit tak daq, esemen banyak, memang terbuktilah, kek beluberi ni mampu wat gua tersenyum sampai meleleh lioq basi taim tido.

P/S: Ni bukan nak promote entry ke apa yer. Eh, pasan tak bloggergeng tak leh masuk?

hahah. Nites, esok da start kat umah. I can lawat ampa more frequently. Tu pon kalau daddy tak saun aku.


Love, night,

21 comments:

mia bouvier said...

ciss.sedap kot.gimme etek qibbb :(
my peberet ever kot.

aNiSa hANg tUaH said...

nak etekk
hehehehe

evanna momsen said...

sedap keke tuuu :) heee. yummm yummmmmmmm

teddyuna said...

sedappppppppppppppppp nak3

AISHA SAAD said...

nampak menarikk!
pos sini pulakk bah. haha!

Hanis Ayuni said...

sedap kan kan?
tgk la sape tlg belikan. heeeee.
nnti nak lagi taw qibb. :P

little black dress said...

sedap gler...
yummy!

Sharinginfoz said...

sodapnya kek ni

Redbloodsnow said...

uuuwaaaa!!! nangis wehhh. fav akak kek blueberyyyyy...adeehhhhh

Amni said...

kamu habiskan 60 camtu je? waaaaaaaaaa....... bagi sket! =P

syahira ariff said...

OMG
kau ingin menguji iman ku kah?

ah demn.baru pukul 1 tghari
T__________T

nabilah_2908 said...

beli sec. on9...proses penghntrannya..? guna pos ke..? or pergi ambil sndiri..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENU BERBUKA - PART 1

elmo blurb said...

kenape kek tu nampak sedap? grr~

amalina afif afandie said...

alamak. x suka pulak bluberi. T_T

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Lapaaaaaaaaaaaaaaaar!!!

[z@ck] said...

ok.aku terliur =(

Khalijah Mahar said...

sedapnyer...nak jugak

Rowena Chasez said...

never mind..
walopun rm60 habis..
tpi puas hati..
hehee~

it looks yummy~

ALLIFF ZAINURIN said...

uisshhhhh!!! x macam menebal pulak blueberry dier 2... geram lak tgk... bl kat mana nie???

* mEsSy * said...

meletop2~!!!

=)

kata kila said...

pergh gila sedap.nak ~!!

Entry Best!