Wednesday, September 15, 2010

Aku Raba Fatin?

Kalau kurang makan sayur, tekan atas gambar untuk clear view

Hah? Aku meraba lagi? What? Tak sangka lak. Dulu, memang agak hit citer aku meraba dan diraba. Oh my goat. Apa dia ingat aku ni suka kepada peraba? Meraba dan juga diraba? Aha. Repetition melampau disitu.

Haa. Sajer jer. Aku bukak nuffnang aku yang naik ciput-ciput macam gas nak habis tapi tak habis-habis. Tetiba tengok lah keyword minggu ni. Semua nak lucah. Adoi. Nasib lah bulan poser dah habis, kalau tak, tak koser aku nak layan semua ni.

Yang paling pelik bin ajaib nyer, dia punyer paswod tetiba tertulis

raba fatin

Oh. Rasa nak ternangis syahdu. Aku tak tahu fatin mana. Fatin kawan aku ker, fatin liyana blogger ke, fatin atiqah budak sekolah aku. Oh, i dont know. Haha.

Pastu kan, pastu kan. Hari ni, rasa nak nangis shahdu lagi sebab teringatkan nak balik maktab dalam 4 hari lagi. Wuwuwu.. T-T, hilanglah my beauty sleep pasni, sebab hari-hari kat maktab kena tido lewat bangun awal. Tua awal lah aku. Pastu jadi andartu, pastu dok sorang-sorang sebab takda orang nak.


P/S: Nak lari masuk bilik nangis macam pondan.




15 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 diaorang ni.... raba aja kerja

Anak Serina Ngan Umie Aida

teddyuna said...

qib una x thu lngsung cmner nk buat ngn nuffnang ni... ajar please

PinQib said...

@teddyuna

Yuna da daftar ke? Kena daftar dulu =)

hans said...

owh
no hal lah
aku pun dah lama xlawat
busy masing2 kan

keyword nuffnang pelik2

* mEsSy * said...

mcm2.. ish2..

little black dress said...

aq pon xtaw qib..huhu~

darkbatman said...

hahaha.. klaka.. raba jer laa keje nye.. maybe blog ne ade bg ilmu tuk raba kot?muahahaha

darkbatman said...

ehh..adoi.. pc dh wt hal..konpem komen td dh g tempat lain.ahahaha

Rowena Chasez said...

hahahaa..
ignore sudah..
relax je...
yg penting kita x wat kan..
:P

hamzah ian said...

hahaha.. gua suke raba..

nabilah_2908 said...

biasa lh...lepas2 posa ni..kepala mereka dh tmbuh tanduk..fikir bnda kotor je...huhu.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
SAWI OH SAWI

aliesha kirana said...

hehehehehe..nasib laaa..baik si fatin tu ngaku diri die cepat..hahaha... jgn nangis2.. xdenye jd andartu.. andalusia mungkin..hihihihih~

Redbloodsnow said...

hahaha...nasib naik akak nyer record sentiase clean taw. lom pnah ade lg keyword lucah...hikss

Uruchimaru @ kf said...

x baek rabe2..nnti kena rabe cik pink qib..

hihihi

pearl apple said...

faten mesti suka nye~~hahahha

Entry Best!