Thursday, September 16, 2010

Followers Pinked. I laveyu





Ops, kepada followers, em, aku lebih suka panggil kawan larh, aku nak tumpang tanya ni. Aku ni, memang lah suka sangat pi belog walking, namun disebabkan aku tak leh dah nak masuk Gengblogger lagi sebab aku pun tak tahu kenapa, aku harap sangat, sensape yang nak belog dia aku lawat, meh lah letak nama link korang kat sini sebab aku tak mampu nak follow yu all sebab line tenet kalah semut api naik batu, selow nyer. Aku tanye ni, sensapa yer. Kalau tak nak tape. Jangan nangis shudah.

Syarat nyer, korang haruslah yang jenis hapdate selalu, baru berbaloi aku nak pi lawat belog ang shemua. Cis lenggang kangkung ( aku pun slow giler kalau bab apdate)




P/S: Nak wat belog khas untuk rakan-rakan beloger. Meh join-join. Kita exchange link!!




25 comments:

aliesha kirana said...

Ak! AK... heeheheh

http://citrahatialieshakirana.blogspot.com
http://tintaalieshakirana.blogspot.com

cik shara gadis bunga said...

haha :)
mari sini

teddyuna said...

cmne tu qib? hehe xfaham la

Amni said...

blog khas yang macam mana tu?

Redbloodsnow said...

HEHE...LINK BLOG AKAK ADE X? :P

aNiSa hANg tUaH said...

lefyu too qib!!

kukuchimachikumi said...

qibum..i'm here in IPSAH...
sedih la plak..

cpt2 blek tau..i ad kek tok u..kalo lmbt abis...hehe

Insyeera ; shieera said...

like! mari-ke-blog buruk lia yea.=) http://aelianysrah.blogspot.com/

nabilah_2908 said...

GB samapi ke hari ni tk ok lagi...berat sngt kot masalah..or admin GB dh tk kuasa nk betulkn GB..asik kena serang je..huhu.. :)

p/s: blog sy menepati syarat2 tk..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
RAYA PART 2

iQaChumel said...

haha babe..
gila pink.first time dtg sini.
eh..tau suda.line cm haremm = __ =
u pun salu la update :P

Sharinginfoz said...

baguslah kalau selalu update boleh jalan2 kan

mia bouvier said...

babe...huhuhu
nanti aku update sokmo.
you're the best.

*kiss

* mEsSy * said...

meh terjah belog messy meh..

psstt!! QIB, bole wat tuto sal like button kat bwh entry dakk.. sbb messy try boh, tapy terlekat kat atas.. ta ety la nak turunkan dier.. kasik link pown ta po..

PinQib said...

@* mEsSy * Messy jap yer. Nanti hari ni, qib teray buat

Uruchimaru @ kf said...

pin qib...geng blogger skrg de problem,klu saper yg join sure kena MALRWARE..

pin qib
try awk gune ni
Mister Linky's Magical Widgets

sng nk xchange link url..

btw..
http://uruchimaru-kf.blogspot.com/

PinQib said...

@Uruchimaru @ kf Oker. thanks kf. dah amek ur url =)

PinQib said...

@mia bouvier haha.. u pon :*

PinQib said...

@iQaChumel insyaallah.. haha.. pinkan x? meh la slalu lawat sini

PinQib said...

@Insyeera ; shieera oker3. on the way.. sorry yer

PinQib said...

@aNiSa hANg tUaH love u threee!~~

PinQib said...

@Redbloodsnow ader la akak!@@@@

PinQib said...

@Amnida buat dahhhhh=)

PinQib said...

@cik shara gadis bunga oker33 gadis bunger

PinQib said...

@aliesha kirana oke3 nnt qib masukkan yer =)

PinQib said...

@kukuchimachikumi yer la aten. dap kek

Entry Best!