Saturday, September 4, 2010

Header baru Vs Lama

>Haa. Semalam sesajer. Free sangat lah, walopon esemen baru type 5 muka surat. Ha. Aku wat kepala header baru..

Konon, lepas wat header baru, tengok muka sendiri kat header, terus semalam takut nak tido dalam gelap, sebab muka ada iras-iras ju-on. Pastu, pasang lampu gune henfon, macam table lamp. Sedar-sedar pagi, nak tengok jam, bateri dah takda. Boleh bayang lah, semalam suntuk guna lampu. -_-"

Serios, buat pertama kalinya dalam hidup aku, i was scared of dark. Macam tak logik. Sebab dulu nak tido kompem kena tutop lampu. Tapi lepas tengok header baru terus takut nak tido, sebab rasa ada orang tengok walaopon sebenarnya, ianya hanyalah tuala yang tergantung dekat
tingkap!!! Gila pondan kan aku?

Pendek kata sebelum aku pi masak kat dapoq nuh, (cop hari ni menu: nasi-goreng-sedap-terlampau) meh cepat wat undi, dalam banyak-banyak header saya, mana yang paling sedap dilihat?


Photobucket

Header ni, macam nak tunjuk riang ria seorang dewasa yang tak cukup matang. Barbie pun aku bedal kan? Kan?

Photobucket

Ni pulak macam malu sikit sebab kat tangan tunjuk pegang henpon-murah-sangat-malu nak dilihat. Sebab tu cepat-cepat tukar.

Photobucket
Ni macam muka Ju-ong. Mata tu, ripit jer. Haish. Bila lar nak besaq mata cheq ni. Sebab tu asyik nak tidoq jer.

P/s: Oke, aku tahu semua header aku hodoh.. Wuwuwuwu.. Sekurang-kurangnya, jaga lah hati aku. Bulan pose ni kan..

15 comments:

bella said...

qib wat header kt photoscape ea?

aNiSa hANg tUaH said...

cool!

cik tomyam said...

edit pakai ape?

lawa kowt.
ajar le skit2 :)

PinQib said...

@bella Yop.. i did..=0

PinQib said...

@bella Yop.. i did..=0

PinQib said...

@cik tomyam guna potoscep jerp.. haa. cube-cube sndiri.. br fun.. explore gtuh

Sharinginfoz said...

for me lagi simple lagi bagus, apa-apa pun tak kisah le kan

Azuan said...

aku suka no.2 punya..tak nampak serabut mana..hohoo

darkbatman said...

wt sendiri ker?bgs3..aie pun suh org wtkan.heee

AISHA SAAD said...

i like the first one!
kewl habes. hahaha.

@ku d! sin!e said...

rase nye yg 1 tuh..
pasal hmpk happening jer..

Hanis Ayuni said...

anyss suke yg second tu. sgt comey and terang benderang.
hehe. (:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

header br cantek..y 1st tu pon cantek..like2..

kata kila said...

macam ju on tak tahan tu,haha

DuniakuAbstrak said...

nice

rajin

aku malas lawakan blog

haha

Entry Best!