Sunday, September 19, 2010

Kedah at last



Sampai Kedah pukul 4.11 a.m. What a relief! Stress giler dok dalam bas. Walopon bas baru, tapi sebab hidung jadi sakit pedih bau wangian freshner dia kuat sangat! Sakit sampai rasa nak terbersin darah. Walopon aku pasti, aku tidoq dengan lenanya dalam bas.



Kesian betul daddy and mummy semalam. Dari pukul 9.40 p.m. drive dari rumah pastu sampai pukul 10.30 p.m. Pastu kena tunggu pulak bas aku sampai pukul 12 am. Kesian lol. Aku niat jer nak soh mummy balik. Tak payah risau aku kat stesen ni sorang-sorang walopon berduyun manusia. Harap mummy and daddy paham aku ni memang dah boleh berdikari, tapi mulut aku sendiri terkunci. Nak terkucil pun ada. Tu baru part imagine aku tunggu bas sorang-sorang.

Belum tunggu sorang-sorang betoi-betoi.



Pastu sampai maktab terus kemas bilik. Nasib la rumet aku Si Kecik bukak pintu. Kalau tak mau nyer aku tido dalam jamban pukul 4 pagi! Kemas sampai pukul 5.30 am. Memang davomb la semangat nak kemas bilik. Most probably sebab tengok tempat tido sebelah kemas jer. Pastu tido yang rasa macam lima minit pun diberentikan. Sebab dah pukul 6.45 am. Subuh gajah lar.




Letih. Rasa macam nak sambung tidoq Zzzz

18 comments:

Uruchimaru @ kf said...

slmt bersitirehat pin qib =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ape kaitan ngan suriiiiiiiiiii ?

HAAHAH

Azuan said...

oo..dah sampai maktab rupenya..
belajar rajen3 hohoo...

teddyuna said...

wa.. mesti penat sgt kn? una pun pnt smlm.. ;)

darkbatman said...

mesti penat kan? same la aie..tp tgh2 mlm kene layan org tsyg dlu.hehee

* mEsSy * said...

uish.. lama tuh.. berejam2 dok lam bas kompom lengoh pungkuq aihh..

PinQib said...

@miss lolly a.k.a luvfareda haha.. ak x tau.. agaknyer terfeeling muke samer kot

PinQib said...

@teddyuna penat laaa.. saper x cakp x penat.. hehe

PinQib said...

@darkbatman eeeeeee... no komen.. hahha

amira said...

huhu... start to have fun la.. takpe.. best gak kat kedah pon

PinQib said...

@amira EHHE.. ye ker?

PinQib said...

@Azuan haha.. kan ku genggam sgulung ijazah. =) amin

PinQib said...

@Uruchimaru @ kf mekasih Kf.u too

PinQib said...

@* mEsSy * kaki lengoh sekali.pungkoq x terasa ngat =p

wondering shadows said...

suri tuh iklan sebentar dari qib.
hehe naseb budak tuh comey :P

PinQib said...

@wondering shadows comel macam saper ekin ? =)

kukuchimachikumi said...

i pn x phm npe mst ad pic suri??

hehe..ad kene mngene ek??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

xpe..mommy daddy sygkn ank die y manje ni..tu teman smpai nek bas...hihihi

Entry Best!