Thursday, September 30, 2010

Kena tindih.


Haa. Sorry. Baru sekarang aku dapat tekan keyboard lama-lama. Auh. Rindu woo. Rasa macam terharu jer. Haa. Lepas je exhibition aku rasa macam tentiba dapat kepak sayap terus rasa nak terbang. Oh. Hehehe. Tapi,.. kegembiraanku akan berakhir esok pulak, dan malam ni pulek. Oh. Disebabkan esemen yang masih ada dalam genggaman. -__-"

Oh. Hari tu lagi sebenarnya nak cerita sal aku kena tindih. Hee. Scary jer. Tapi, sebab aku dah penah kena so, takdak lah takut sangat. Masa fes kena tindih takut. Lepas jer habis jer aku kena tindih, terus amek Al Quran letak tepi. Tapi, kali kedua ini releks jer. COOL gitu.

Aku kena tindih lepas terbangun pukul tiga. Aku tertidoq awal, so, bangun pukul 3 tu cadangnya nak semayang isak. So, releks gi, gi jamban sambil dalam pale otak dok pikiaq

Mampus lah akun kalau tentiba ada minah rambut panjang gosok gigi sensorang dalam toilet.

Lega. Takda.

Pastu balik, semayang, sambil dalam otak dok pikir nak semayang subuh...

Pastu, lepas pasti kunci, tutup pintu terus lompat atas katil.

Tentiba!

"Semayang subuh dulu...." Pompuan berbisik dekat telinga kanan aku. Terus aku rasa cramp. Aku sebut "Aaaallah" Susah giler. Sekali lagi, dengan penuh perasaan, aku jerit "Allah" pastu terus rasa ringan bhalik..


Pastu aku terus tidoq.ZZZZZZZZZZZZ

bersambung....

P.s blogwalking now.

20 comments:

little black dress said...

baik la bende 2 suh ang bgun solat..kn?

muhammad fitri izzat said...

"semayang subuh dulu.."
hahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

dlu mase kt matrix mlake sll gak kne tindih...errr..

[z@ck] said...

sindrom yg aku kna dulu sebab selalu tak baca doa tidoq.hehehe.

teddyuna said...

qib!!!!! seram ouh.. erkkk..

teddyuna said...

qib!!!!! seram ouh.. erkkk..

Annyss said...

heii cpt la smbg story tu!!! T___T

Hashira Yusoff said...

ang ni bt0i kak qib??

fara said...

bende ni klo skali kene mmg slalu akan kene.
slalu adik yg kene.
sbb die ske tido waktu maghrib.
hehe

Azmi said...

ingtkan perempuan maan yg tindih...
hihi...menyeramakn..

zura@iwan said...

slm pinqib...

lama akak x dtg cini...sehat ke?

kdg2 tu syaitan kaco...tu kena tindih...

pstt: pinqib nk tnya sat, yg kt setiap post n3 ada fb "like" tu pinqib buat cm no?

darkbatman said...

hahaa...okla 2.. xdela liat sgt bgn pasnee...

AISHA SAAD said...

aku selalu dgr org kena macam nihh!
aku so far tak penah lagikk.
mintak simpang pongg!

ker penah tp kalo dh nama aku tidow takkan bgn2.
haihhh. tah la nyahhh! haha.

Nadd said...

nadd penah kena jugak.
jerit2 sekuat hati pon org tak dengar,
padahal adik ade kat sebelah.
Pastu bace ayat Qursi, tapi susah sgt nk sebut. mcm tersekat.
last2, bace dalam hati byk2 kali.

Lame2 banda tu hilang.
mmg takot time tu. -__-"

~emi~ said...

whoa..u punye blog the very lah cumilll...hoho..cutey pinky..
suke2...

Cik Akma said...

huwaa pnh kene gak. sedih jee xleh bsuara kan =____=

iqbalsyarie said...

erk..sambung tido balik?hihi

Evanna :) said...

qib. scary gile :( eva takut je dgrr. huhu :(

minah leter said...

salam..ngeri gak dengar..

naziatul hawa said...

owh qib...takut kte dgr...xleh tdo lg la mlm ne..huhu

Entry Best!