Thursday, September 23, 2010

Kurang asem!



Ha, mai cek nak habaq sikit. Hari ni, aku rasa nak marah sangat sambil rasa nak kentot kuat-kuat. Ah, aku tak kira. Hari ni, aku nak marah jugak. Tapi aku nak say sorry to Cik Shabah, sebab terlewat buat tag kamu. Alih-alih nak buat tertengok kat blog hamzahian, dah dateline. So, tak dapat den nak buat.


Oh, nak cerita ni. Aish, tak nak cerita kan, jadi dendam rindu pulak, so kena cerita gak. Tadi, dalam kelas, aku ni, orang dok kalut dengan bakal exhibition yang kitaorang akan wat next week. So, ada beberapa orang ni jalan-jalan lah, kat tempat sapa-sapa kelasmet macam tengok lah progress apa kami dah buat, so, masa dok intai intai orang sebelah aku ni, ada dua ekoq dok berhimpit-himpit dekat sebelah aku yang tengak duduk ni.

Aku yang tengah gunting something pun terasa lah bersentuhan bagai kat belakang aku, so, aku pun tunduk lagi. Pastu bersentuh lagi, tunduk lagi. Sampai lah aku rasa nak jer lesing kepala sekoq sekoq.

Der, kelas punyer besar, tempat aku juga ko nak berhimpit-himpit?


So, aku pun saun lah

Woi, tepilah, aku nak duduk ni

Depa jawab,
Alah, qib ngan kami pon nak berkira!

Aku pun sensajer nak gurau lar.

Ah, ko busuk, aku tak selesa.

Pastu salah sekoq dari depa pun menyampok

Ko lah busuk. Busuk sebab ada banyak lemak. Dah lah dok pakai sweater. Meruap jer bau.

Aku (dalam hati: Haktui, manusia! Pfftt %$^&*^^&*&^%$#!@#!!) Walo aku tau aku tak busuk. Mamat ni sajer nak bagi hiperbola melebih-lebih. Aku pakai deodoran bodoh!

Ah, suka ati kolah nak kutuk aku ker!!! Suka ati!! Aku tak kisah!! (sound volume tahap ke lima , sambil belah dari tempat duduk)

Semua senyap... (-_-)"



p/s: Bodoh ar. Aku tau ar, Kau lah manusia paling bodoh bangang atas muka ni, Tak reti jaga mulut langsung. Ei, kalau ko tu anak aku, dah lama aku lempang biar jadi bisu. Kan? Nasib gak dia bukan anak aku. Tapi ko patut berterima kasih lah sebab aku ni hati manyak baik. Aku kira aku dah layan budak kecik tak baligh gi. So, harap ko pi bersunat esok.


Hari ni nak stat blogwalking larh. I love u sayang. Muah. Gelis

15 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hohohoh

kalau nis pun geram & bengang

tapi sabo je la qib

heheh

aliesha kirana said...

shabbooo dek..hehehe..biasekla tu..bikin panas je kn.. hohohoh....

Uruchimaru @ kf said...

uik xbaek mrh2 nnti jiwa kacau taw!

enyheartsdiamond said...

sungguh annoying lah! masa zaman2 sekolah, ramai lelaki tak brcakap dgn eny.. tp, depa benci eny. hahaa :D bongok kan? :p

hamzah ian said...

terlambat ape wei????
kontest abis bulan oktober lah!!!

grrrr...

Mak Su said...

saun jer kalu cakap lebih2....

Sharinginfoz said...

sabar jangan tak sabar

Liyana Lunia. said...

kuangg asam betul mulut beliau, kita cakap sikit dia over bantai mulut mcm tu kene cili sedapppp :|

kukuchimachikumi said...

ptt la mmbawa diri kt tempat aku...

pastue wat sampah..

hehe...

sabaq la qib..depa jeles kot ang ad lemak yg besh....

i like!!!hehe

kau x busuk pun....

Hashira Yusoff said...

h0oy0ooo..ini am0i manyak galang la.
haha..tala tak0t maa..

mia bouvier said...

nate jate mano la kecek udoh gitu.huhu

Gen Fujita said...

marah betul kan orang cam tu? tapi kan, berdasarkan apa yang anda katalah, instead of "Woi, tepilah, aku nak duduk ni", kalau anda kata "saudara, boleh tolong ke tepi sikit tak?", rasanya mesti depa terdiam. agaknya lah. :D

teddyuna said...

kalau una.. una cakap.. kaw jeles ckp je la..;P

ainz said...

Sabar,dear..buang masa je melayan mereka2 yg xbertamadun itu...

* mEsSy * said...

lempang je lelaju.. biar tergolek.. puiiii..

Entry Best!