Wednesday, September 22, 2010

Lelaki hodoh perempuan cantik dan VV

Aku selalu gak perasan benda macam ni terjadi. Macam contoh, cikgu sekolah aku dulu. Fulamak, punyerlah ensem, last-last bini dia macam makcik dia sendiri. Kalau perempuan lak, ek eleh, lawa nye tak leh belah, muka pakwe juga macam orang pecah rumah.

Kurang asam betol kawan aku kat maktab ni. Hari tu, masa tengah turun tangga:

Dia tentibe tegor aku:

Qib, ang ni mesti satu hari nanti dapat pakwe ensem
.

Aku pun rasa nak up sikit cakap

Eh naper pulak?

Dia memang dengan kurang asam garam nyer boleh jawab

Sebab, kau tak....

Aku tersentap tentibe

Takper arr. Aku tahu arr aku ni hodoh. Tak yah lah nak jaga ati aku. Terus jer arr cakap aku hodoh
.

Dia pun rasa cam besalah jer

Takda qib. Betoi. Aku nampak benda ni everywhere. Kalau minah lawa, pakwe sengkek. Kalau mamat hensem, minah gemok..

Ohhh.. Sedih tapi nak wat camna, aku bukan nyer leh sumbat kapas dalam mulut die.

Aku jawab dengan sarcastic nyer.

Takper lah. Aku tunggu jodoh dari Allah jer.






Sebelum dia belah, dia cakap camni

Woh qib, ang bukan hodoh, ang tak sempurna jer.. Hehe.



Aku pun.

Kurang asam, pfft @#$%^&*!!



P/s: anda setuju??

19 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

i tak cantik..

so nanti pak we i ensem..


auuuwwww sukernya...

ahaha

Azuan said...

rupe tak penting...

jawapan nak pujuk hati sendiri hahaa..

Uruchimaru @ kf said...

hambe x lawa..hihi jadi?

oh amin!!!

Ayu Firzara said...

Hye...

Jalan-jalan kat sini...
Saya pun suka pink!!!
Yeahh!

http://firzarafairyland.blogspot.com

nabilah_2908 said...

haih sabar jer la dpt kawan mcm tu...

biar rupa hodoh...tp hati cantik..buat apa rupa cantik..tp dlm hati kotor..kan..? :)



jom ke APA KATA HATI pulak,
AWAS BUAYA DILEPASKAN

aliesha kirana said...

hahaha..relaks r qib.. yg penting dpt pakwe ensem..ekekeke..

yeay!!! AK ske.. AK gemok dpt pakwe ensem..hahahahaa!!!!

kukuchimachikumi said...

ang dpt pkwe cm osman kering nnt...hehe

kurus..ahak3

saling melengkapi..

x kisah la encem ke x..jnji ati bek...

n byk duet..ahak3

jgn mare!!!!!!

noorfarahim bt azemi said...

kejam nye kawan awk... takpe... jodoh allah yang tentukan....

mia bouvier said...

macam lah kau hengsem sgt.cakap mcmtu je kat die qib.huhu

Gen Fujita said...

ahahaha terus-terang saya cakap saya agak sependapat pasal benda ni, memang dari dulu lagi pernah terpikir cuma tak cakap kat orang je :D

ardinihumaira said...

dni tak hensem. sobss

amira said...

vavi aahhh... aku yang comel lote ni dapat laki hensem mcm mana?? haaaaa...kenduri 2 hari satu malam aku kat bilik ni.. eh?

hamzah ian said...

awek gua cun.. har har har

amalina afif afandie said...

ekeke.. saya berpeluang dapat yang ensem lah nampaknye. hehehe

fara said...

setuju ckp nabilah...
yg penting ati & perwatakan tu mesti cantek.


:)

sarah honey said...

stuju! sy gemok dan pkwe sy kurus! haha

HonEyBuNNy said...

ye betul tu...setuju..hehehhe

d great bowler. cehh. said...
This comment has been removed by the author.
teyhah said...

lekluhhh kak qib;)

Entry Best!