Thursday, September 16, 2010

Yey, dapat pakwe baru!

Salam. Selamat petang semua(sebenarnya dah malam).. -_-" Dah minum teh panas? Dah makan cekodok pisang panas? Dah buat semuanya yang orang bese buat pada waktu petang ni hah? Adoi. Bizi nye. Sebab dah mule terpikir nak buat esemen masuk jer maktab hari ahad ni. Kalau ada masa, pulak, hujung minggu depan, akan balik kelantan lagi nak tolong adik, mummy mintak hulur budi sikit.


Kih-kih. Soryy la kawan-kawan. Yer. Sebab baru dapat pakwe baru. Pastu masih rasa malu-malu kucing siam sebab tu tak leh jadi kick lagi. Nak pegang-pegang pun control-control lagi depan daddy and mummy. Nama pakwe baru aku cam best jer; Mat Acer bin Aspire. Nama saje, mak aih, macam Mat Salleh, tapi, hitam kaler nye kalah buntut sup bunjut kuali!


Haha. Okei-okei. Aku perkenalkan pakwer aku. Pakwe dimana hubungan kitorang baru berjalan selama satu hari. Harap-harap kekal sampai lima tahun lagi. Thanks to mummy and daddy yang perkenalkan mat acer ni. Memang parents paling da bomb dalam dunia ni. Hehe. Aku tak keluarkan sesen pun duit yer tuan-tuan dan puan-puan.



http://www.waybeta.com/uploads/img/20100630/1021/2010063010542168.jpg

Laptop Minah Acer kaler pink cover tu, aku sedekahkan kat bro aku bawah aku. Harap-harap orang tak label dia pondan pulak kalau dok kilik laptop kaler pink tu. Hik-Hik. T-T

Okelah. Aku nak siap-siap pi mandi. Kawan-kawan, nanti malam ker, aku lawat lah ampa..yer. Mucuk-mucuk. Jangan nangis. Lariks!


P/S: I wished it was pink in color. I did! Nantilah, bodek-bodek mummy sikit masa gi kalau dah buruk Mat Acer ni, boleh lah amek Minah Pink pulek. (ceh banyak duit ko)



In love,


14 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

waaa
kacaknye pakwe baru qib!
:)

Anonymous said...

yeahhh :'0 Qib dapat lappy bru. tade la lembab :P love love -eva-

amy azuha said...

cett jeleznyer terasa >.<

AISHA SAAD said...

4551???
macam sepesyen jek latop kiterr.
but mine is grey! heee.

pearl apple said...

yeyeye...seronok dpt abg baru...i like~~

Redbloodsnow said...

Haippp!!! suspen je. ingat leh tgk muke pakwe td...alih² en. acer ea...hehehe

kukuchimachikumi said...

@pearl apple:itu abg qib..ko x leh kaco..

ecececece qibum..kmbng sgalanye ad pkwe bru ni...hehe

mia bouvier said...

halamekkkkkkkk

cool babe...blh try ni.hhehe

Dee said...

laptop smart =D

Uruchimaru @ kf said...

bergayalah pas ni erkk..!

Gen Fujita said...

Ooo my gosh, dapat lappy baru, pergh. Hmmm... tahniah, best tu...

yebbit + . + said...

hensemm BF kamu. saye nak jugee. :)

si faiz said...

engatkan psal negro td. hahaha. smart la.

amira said...

jaga dia elok2...

Entry Best!