Sunday, October 10, 2010

101010

Bagi aku, kalau tarikh macam tu seswai ngan orang yang lahir atau beranak dalam lingkungan hari punyer number samer ngan month punyer number. But, sekali seumur hidup lah number tu akan berlangsung. Macaom contoh, kalau Anu ni lahir 12.12 tahun 1990. Tahun paling best would 12.12.2012/2112/2212 (which exactly wont happen twice, unless yu are immortal. Hee. Immortal dalam konteks lainnyer, korang ni pontianak, atau vampire, atau werewolf, atau puteri gunung ledang.

Aku punyer date birthday, tak lah cun sangat. But, i feel blessed to be born on that date. 100890. Yerp. Biasa jer. Kalau tak da tarikh tuh, i wont be sitting here today to write this. Haa. Emosi lak.


P/S: Best woo balik kelantan. Aku bawak buah tangan tapai ngan buah dokong. Sapa nak mai lah sini.

15 comments:

Rowena Chasez said...

hello syg...
ehhh...
birthday aku lagi laa..
16.04.89..
langsung x cantik num dia..
but still i loike it..
ngeee~

Sharinginfoz said...

hmmm just another day kan

Perkahwinan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

Bella said...

nak tapaiiiiii !

ardinihumaira said...

bday dni 27 oct.. huuu... kena tunggu 2027 kalo nak kawen. dushhh :'(

sugar2 kapas strawberry said...

ada apa pada tarikh cantik?hehehe

PinQib said...

@Bella kalau ada,. meh la.. hahah

AISHA SAAD said...

sedapnyaa tapai! nakkkkk................

PinQib said...

@AISHA SAAD habis dah la makcik. awak lambatttt

Nadd said...

tapai dh habis?
sedeyynyee. :(
sila bwk lg nnt. hahaha..

Hanis Ayuni said...

buah dokong sgt sedapppp.
iloikeeeeeeeee!
maseh yaa. len kali bwk buah salak pulak qibum. hehe. :P

@ku d! sin!e said...

jd kite kne hepi biler kiter di lahirkan wlupon ape saje tarikh nye..hehe

Umie Nadhirah said...

buah durian xde? XD

Amni said...

28.06.1986... saya tetap rasa best! heee....

Mak Su said...

susah juga bab tarikh cantik ni ek.... maksu idak ler, biasa biasa jer

Uruchimaru @ kf said...

oooo bru sa taw mu org kelate ..

Entry Best!