Tuesday, October 12, 2010

Budak telor

Hahahah. Tadi aku and kawan, mok nak pi makan kat kedai, i mean pi bungkus lar. Pastu tentiba ada minah comel, anak tuan restoren yang comel lelote lote mai. Aku cakap camni,

Fadhiatul Fadiah mai sini (dengan lagak guru besaq)


Dia ngan baju hawaii wana hitam ngan munge pink terus mai. Nasib lar budak ni leh cakap kelantan walopon dok kedah.
Sapo ni?

Sambil tunjok kawan aku, Mok Nak.
Ni Akak comel -cit, terus rasa diri hodoh sangat(-_-")

Mok Nak sentap terus cakap
Ni Kak Tiqah larh.

Haha.. Aku rasa nak tergelak. Pastu fadhiatul fadiah terus cakap..

Ohh,. kak ike (ikan).


Wakaka.Amek kau sejibik. Dah kena panggil ikan. Pastu aku nak kena kan dia sekali, masa dia tunjuk botol aku yang aku isi air masak, dia tanya aku

Air gapo ni?

Aku cube la kencing dia, cakap ni air teh tarik (harap harap tak dose)

Bukee. Ni air kosang!

Fadhiatul fadiah bagi terus sejibik. Aku ngan moknak ketawa terbahak bahak. Terus die lari time aku nak snap pic die. Chit budak ni, . Macam tahu tahu jer aku nak amek pic dia.

End


P/s: Gambar tak tersusun.. T-T

6 comments:

KIDbrush® said...

dak tuh seram ngan hang tuh Qib har har har

ardinihumaira said...

bbijok ah budok tu! hehe ;D

Rowena Chasez said...

comelnyer dia...
main nyorok2 lak bila org nak snap pix dia..
hehee~

Ninie said...

kak ike?
haha tak pasal2 je -.-

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kak ike...alohhh..tomey jekk..

Redbloodsnow said...

lawa ah kakak ike...suke tgk..hehe

Entry Best!