Friday, October 29, 2010

Cara nak senyapkan orang berdengkur





Hehe.. Ni tutorial tak rasmi. If yu happen to have a rumate, (lelaki) yang kuat berdengkur, ni tutorial cara nak stop dengkuran yang kadang kadang boleh bagi panda eye kat mate korang. Bace:

Ada seorang pelancong singgah di sebuah pekan kecil dalam keadaan kepenatan. Beliau berhenti di sebuah hotel untuk menginap semalaman. Tetapi hotel itu sudah penuh ...

Pelancong: Encik..saya tidak kesah tidur di mana..asalkan ada katil..tolong carikan untuk saya... "..rayu pelancong itu kepada pengurus hotel tersebut..

Pengurus Hotel:Kalau encik tidak kesah boleh berkongsi bilik dengan seorang penginap... dia dan kamu boleh bahagi dua bill hotel ini nanti..

Pelancong: Phh..bagus..saya setuju

Pengurus Hotel: Tetapi ada satu masalah sedikit dengan penginap tersebut..beliau amat kuat berdengkur apabila tidur... kadangkala menggangu penginap di bilik sebelah..Adakah encik tidak kesah?

Pelancong: Tidak mengapa...

Keesokkan harinya pelancong itu turun ke loby hotel dengan wajah yang segar dan ceria..Pengurus hotel itu melihat pelancong tersebt lalu berkata...

Pengurus Hotel:Lena tidur malam tadi encik?

Pelancong:Sangat lena..terima kasih..

Pengurus Hotel: Encik tiada masalah dengan penginap yang berdengkur kuat itu ke?

Pelancong:Tidak lansung..saya telah mendiamkan dia...

Pengurus Hotel: Bagaimana encik melakukannya?

Pelancong: Sedang dia tidur sambil berdengkur kuat... saya datang kepadanya dan mencium pipinya lalu saya kata kepadanya "Selamat Malam... sayang"... lepas tu dia terus bangun dan berjaga sepanjang malam...


Love,

14 comments:

aliesha kirana said...

haha...meh cium Qib skit..haha

fara said...

HAHAHAHA. menarek!
bole try pasni :P

aTiKa aTeRkaH said...

hahaha...geli siot...mau tak berjaga smpai pagi..haha

ardinihumaira said...

nanti dni try. hik3

Sharinginfoz said...

he he he, boleh buat macam tu le

Gen Fujita said...

Lol geis joke. He he he...

Encik Psychopath said...

ewww.

Hashira Yusoff said...

knape dia trus terjaga..x pham. =__="

Cik Akma said...

hahaha scaryy je. gayy! haha

teyhah said...

haha..lawak

Anna Boleyn said...

hye pinqib, kak anna dtg ni. :)

hahaa...eeeuuuw! gay! ahaha ;p

Heidi Shafiq said...

hahahha.. taktik tahi.. kalau aku jd org berdengkur tu terus aku lari keluar..

Anonymous said...

Nak copy paste boleh tak ?

PinQib said...

@Anonymous:> KREDIT TO ME PLEASHEE :)

Entry Best!