Monday, October 25, 2010

Craving (part 2)




Adoi. Dengan tekak sakit macam apa, pedih nye ya amat. Nak kata ada kahak takda. Pedih pedih sakit gitu. Pastu dengan takda duit sebab kad giro hilang mailah pulak keinginan mencanak canak nak makan sumtim sepesel for my tummy.

Dasar tak sedar diri. Aku hanya ada Rm60 for this whole three weeks, before balik kampung for good. Tsk. Rasa sentap tetiba sebab dah takley makan tomyam hari hari macam dulu (-_-")
Baru jer terpikir nak makan piza lah apa lah (kalau kakak ku baca kering aku kena bantai sebab makan macam nak hebat jer kan)

ah, tak kira, tak kira. Takda duit pun nak gak makan. Taper. Aku makan secara fantasi, erk imaginasi, erk khayalan. Em, apa apa lah labu. Asal aku tak amek hanger baju wat makan sebab tibe tibe nampak jer hanger tu macam bread sticks kan.

AKU NAK MAKAN

*Pizza.
Ohemji. Cedapnyer. Cedapnyer. Sapa tak suka pizza. Takda & aku berani jamin. Kalau ada, meh kerat kuku tangan aku. Dengan sup masrum, dengan roti bawang, dengan piza daging ketam. Oh very da perfect untuk merawat rawan di hati sebab tak leh jawab exam hari tu.



*Kek cis.
Sedap jugak. Kira makanan aku pilih ni memang dari setok bawak darah tinggi ngan sakit jantung. Cis kek. em, sebab hari tu beli satu slice dari Just Bread, terus rasa nak nak nak senantiasa. Lebih lebih lagi biler da stat main Cafe Life. Tsk T-T




*Tomyam.
oke. aku dah makan semalam. Hari pun akan. Esok tak tahu lagi. But benda ni jugak aku dok crave hari hari. Addicted weii bai. Sapa tak adict. Cube habaq mai??


K. bai. Nak tito dalam fantasi

p/s: Share with me, what food are you craving for ^^

11 comments:

sophie said...

nak makan pizza gak!!

ardinihumaira said...

nak tomyam. nyummm :D

Mak Su said...

alahai, ni buat maksu kepingin gaks ni..

sian pinkib, sabar ya, dah call ayah minta bantuan?

PinQib said...

@Mak Su Tengs maksu. da tepon dah. soh block jer, duit masih ada lagi.. ^^

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

terus rasa lapar~

amalina afif afandie said...

qibun, pegi wat kad baru laa. mane bley ada rm60 aje. adoyai..

amalina afif afandie said...

qibun, pegi wat kad baru laa. mane bley ada rm60 aje. adoyai..

amalina afif afandie said...

qibun, pegi wat kad baru laa. mane bley ada rm60 aje. adoyai..

Hanis Ayuni said...

kesian qibumm. :'(

btw, hamis kelik iklan cornetto kamu. :P

lynda said...

tetibe aku rase lapar gile2!hehe

Cik Akma said...

oh makk pizzzaaaa sedappnyeee

Entry Best!