Thursday, October 21, 2010

Design pertama guna Photoshop!


Salam. Sorry kawan kawan. Thanks yang bagi nasihat dan pandangan daripada kes kad giro aku. Nih. Wahaha. Terharu and speechless T-T.

Nanti aku belogwalking. Kadang kadang rasa malu pulak, sebab asyik cakap nak blogwalking, tapi bayang aku tak nampak pun kat belog korang kan. Sorry. Ni lah, dah lah ngan internet probs, and also, time. Aku punyer time management sucks giler. Sumpah. Tsk. Kadang kadang rasa jer nak hire sorang PA untuk aku. cheh..

Ni, header baru. Sebab nak try gune Adobe. Sekali boleh lar. takdalah cun sangat. Kira first trial. Haha. Explore benda adobe ni fun. So, korang rasa macam mana. Kemas ker tak aku punyer header.

Eh, pasni dah boleh bukak bisnes wat header lah. (POYO)

Ni options. Pilih tau

A: comel jer
B; Kemas
C; pink sangat, geli
D: suka ati ko la labu.


P/s: Semua masih salah lagi tekaan makanan tu. Cepat ada can lagi ni..
Ni pun contoh header aku make up. Ni dari belog Hamis.



17 comments:

aliesha kirana said...

AK pilih A cmpur D..heheeheheh!~

nice laaa~(^_^)

cf-ipm said...

mm cantiknya berapa kos ye..

afiqah said...

hahaha. comel giler gambarrr.
tgh tido ke?

nabilah_2908 said...

sy pilih A,B & D...(^_^)

AISHA SAAD said...

C...
hahaha!
aku kurang ng pink tapi takder ah tak sukaa.

photoshop seryes tak reti gunaa.
haihh!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

A!! comey jer..

Gen Fujita said...

Not bad header tu. Pakai jelah memana yang berkenan. :D

cf-ipm said...

mm nice

mia bouvier said...

comey doh tuu..
mcm tepek sticker barbie doll.

hehehe

Bella said...

comel omel. tp need more practise.heee. aku pilih a!

muhammad fitri izzat said...

eww!!mcm C je rse
tp ok jgk la.pape pon D..

cik ewun said...

go go cahyokkk
blaja lg yea yunk ;)
nice okee hehehe

ken said...

nice banner :)

Bella said...

qib siyesly aku xtahu dok mane cd tu, waaaaa

ardinihumaira said...

wahhh.. cantik! ;D

Cik Akma said...

pinkyy ;)

cik shara gadis bunga said...

chantek yunk. jeles :(

Entry Best!