Sunday, October 24, 2010

Exam dan ikan keli masin




Wuhuu. Exam dah habis. Dapat den wat tarian tanggo jap. Yuhuuu lagi. Aku lah orang pompuan pertama kua lepas exam tadi. Bukan nak cakap aku terel inggeris ker apa, giler kertas senang takkan nak tunggu 1 jam setengah. Sejam buat pun cukup lah. Hehe. Lega.Yang tak leh belah nyer, kertas Literasi bahasa payah giler.

Oker, kertas LB ni kertas macam cara nak ajar budak pemulihan nak membaca nak menulis. Mak oih, payah giler, kalau bagi aku 4 jam pun belum tentu habis buat. Tapi dia begi juge ket den 1. jam setengah. Aish. Tak adil betoi.

Pastu sebab semua bizi-takut-nak-exam, pi kafe pun cepat cepat jer, tapau nasik. Aku ternampak sekoq ikan keli gemok gemok comel sedap. Terus amek sekoq. Pastu tape, simpan dulu, lepas paper kedua, baru makan. Sekali kan, kan, makan masin nyer makkkkkkkk. Rasa nak terkucil. isk. Macik kafe ni, dah la aku ni darah tinggi. Ke nak soh saya 'berangkat' cepat. wuuuwuuu T-T.


Overall, paper exam ni,

Numerical is a little bit tricky.
Literasi bahasa, em.. (-_-")
Inggeris- Wuuuuuuhuuuu! (paham paham jer lah)




Oker, nak belogwalking puas puas.



Love,


10 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kira tengah masa bulan madu la ni

Amir Izzat said...

wah! terer! hahaha...mkcik kafe tue lupa yg awk da darah tinggi..kesian..

p/s: perempuan itu mengugat keimanan..ahaks

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

yeiyy dah habis exam.. blh blogwalking dahhh~

noorfarahim bt azemi said...

hahaha...dtg belog kita ea

I*K*T*I*R*A*F said...

caiyookkkkkk!!! :D

blog kamu comel lah! :P

Sharinginfoz said...

memang seronok betul bila habis exam

ardinihumaira said...

fuhhh...
takpe... dni doakan semoga paper tu kamu dapat cemerlang tau ^__^

Hanis Ayuni said...

betoi laaaaa. masin sangat sampai rasanya tertusuk ke dalam lidah, hehe. *ayat skema* :p

hanis kelik iklan whisper qibum dua kali. :)

btw, nice header dear. kamu sgt creative okay. *__*

AND AND don't worry, result exam qib mesti gempak. :)


sekiannnnnnnn. haha. :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aduss...da excited nk mkn ikan keli gemok..skali masin daa..potong stim tao!

Redbloodsnow said...

akak x reti nk mkn ikan keli. geli...hehe

Entry Best!