Tuesday, October 26, 2010

Happy Birthday Evanna


Hari ni hari jadi evanna, aku tak sempat pun nak wish, gara gara lambat bangun, and hari ni langsung tak da chance lagi jumpa dia. Pelik betoi, sebab aras sama jer, bilik pun selang selang jer. Rugi tido awal semalam sebab depa kata BIRTHDAY budak ni ada kek. Tsk.

Anyway, camat ri jadi, may God bless you, panjang umor and murah rezki. Semoga bersama gak dengan 'orang' itu.

Sorry lambat wish, i hope aku sempat sebelom tengah malam ni. aiyaiyai

3 comments:

Hanis Ayuni said...

happy birthday to her. :)

ardinihumaira said...

selamat hari lahir buat beliau :)

Anna Boleyn said...

happy belated birthday untuk evanna. moga dia dianjangkan umur and dimurahkan rezeki. :)

Entry Best!