Monday, October 4, 2010

Justin Bieber is actually a 51 year old man!!!!!




Oh em Ji oh em Ji!!! Hate hate kill die die. Bengong arr. Pagi tadi, masa nak pi kelas, tentibe kawan aku, yang memang tahu aku tahap obses ngan justin Bieber pun cakap lah,


Qib, Justin bieber sebenarnye menyamar. Dia sebenarnya orang tua.

Aku terkejut. Siyes giler tahap terkejut bengong macam speechless kejap.

Yer ker? Tipoo jer tuh.

Gile rasa nak nangis sebenarnye.

Takpa, nanti tengok video ni. Ni video dari CNN. Siyes punye.

Waaaa.. Aku tak nak JB aku macam tu. Aku nak muka muda dia. Yang comel yang boleh wat aku rasa nak nangis dengar lagu lagu dia. Obsessed:')





Comel macam ni, aku pun sanggup wat anak. Hehee. Alolo. Comel anak mummy!




Pastu, time jer waktu kuliah recess, cepat-cepat aku bukak ternet cari pasal ni. Laa, berapa kerat jer laman web cerita pasal ni. Macam tak da orang nak amek port pun. Yer lah. dulu pun ada orang wat cerita JB ni mati la apa lah. Sekarang orang wat cerita JB ni sebenarnyer orang tua pedophile berumur 51 tahun yang menyamar memakai topeng muka JB untuk bersama ngan budak-budak.

Giler lah. Aku tengok rasa nak nangis pun ada., Haa. But luckily, semua ni tipoooo. Yer. Jangan pecaya. Ni semua usaha nak menjatuhkan teen sensation a.k.a teman lelaki gue. Wakakaka. Berita CNN tu, orang buat jer. Macam real la. Tapi macam budus sikit. But nice lol. Tapi yu all should watch it. Pastu korang rasa betoi ke tak.. tell me yer





P/S: Pastikan line tenet korang laju yer.



15 comments:

Drake Sigar said...

Of course, it all makes so much sense now.

enyheartsdiamond said...

hahahaaa.. gila lah.. tak relevan langsung :D

muhammad fitri izzat said...

giler obses la qib..haha

Bella said...

haha, lawak gile :P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaaa.. dah tgk tadi pasal nih dekat satu blog lagi.. tipu je tu.. nih bukan berita dari CNN.. tapi ONN..

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

semua obses kat mamat ni skunk..

* mEsSy * said...

macam2 hal.. hehe..

Sharinginfoz said...

macam2 kan

ish malu la camni said...

tak kena saman pulak ngan dak jb nie??!

zura@iwan said...

hahaha..biar betui ni....

pst; thks ye kasi link buat "like" tu..nnti akak try k...

aliesha kirana said...

hahaah..lawak giler..ade pulak yg smpai snggup buat berita tu..fuhh..mmg cm real la..hahaahha

zura@iwan said...

salam pink....sowi ggu...akak dh try buat "like" tu kt n3 kak...tp kan why stiap n3 bila akak try like...semua n3 dia like ek...x jd plak....

pearl apple said...

cessss~~mati2 aku ngat JB da tua..mau tak terkejut jgk aku nih!!

teddyuna said...

)oh yer ke? waaaaaa.. jb x tua..;)

Nadd said...

ini tipu!
aarrrgghh! gua tak percaya!

New entry

Entry Best!