Thursday, October 21, 2010

Kad Giro Hilang!




Ohemjiohemji.
Serious, i am broadcasting alive from my bed dengan keadaan nervous dan kesah gelisah. Semalam, aku keluar, pergi beli tiket balik kampung untuk akhir tahun. Cucuk lah duit sikit nak wat beli empat tiket bas transnasional. Chop! nak iklan sekejap, bas ni best woo, dah la on time. Cepat pulak tu, kalau bas pukul 10.15, pukul 10 tu walopon ko nak kencing tahap apa ker, tahap berdarah ker, memang takkan berani lah nak tinggal port depan stesen bas tu. Sampai macam tu sekali gua cakap lu. Sebab takut tertinggal bas. Kalau bas XXX , tiket pukul 11, 10.59 pun berani lagi nak buang.

Pastu, habis dah bab iklan, terus pi ke port stesen and i bought 4 tickets, 2 untuk aku and kawan, and 2 others for other friends. Ha. Macam minah ulat tiket kan. Aku jual harga asal lah. Tapi amek la 10$ cas. Harga 29.90, takkan aku nak mintak 29.90. Lagi cun kalau dia bagi terus Rm 30. Ker, aku dah gune riba ni? (-_-")

Then, pi pulak pasar malam. Amboih, menyoping tu macam anak jutawan jer. Semua kedai nak tengok, semua rasa nak beli. .. The day ended dengan aku terbongkang atas katil kenyang-sampai-tak-leh-bangun.


ONE day afta dat...


Mana kad mana kad mana kad mana kad mana kad mana kad.....




It went missing........

P/s: Rasa rasa orang yang curi(kalau kena curi) tu boleh tak paw duit dari aku punye bank account?

11 comments:

zura@iwan said...

alahai sian pink..kad ilang plak..cek betui2.....kalu x kena gi terminate la smntara...

aliesha kirana said...

tertinggal kt mesin atm kot ni? try check balik.. eh tp mesti dh xde kn..huhuh...

moga2 smua nye baik...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adoi laa..misplace ke yunk..??

little black dress said...

mu letok merata2..
huh..

MOFASAD said...

ko nie gadis ke?

errr

AISHA SAAD said...

tak boleh rasanyaaa, kalo tak tau pasword.
tp lekas lah repot.
aku tak reti sangat.
just ckp per yang tau. hee!

nabilah_2908 said...

cepat2 pergi report kt giro pasal kad hilang..

kalau kad hilang...rasanya tak boleh pun nak acess account..melainkan kalau kita tulis no pin kt belakang kad bank kita itu...ha...selamat la jwb nya...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
FAKE IDENTITY

fara said...

better report je kad dah ilang :)

Rowena Chasez said...

aiyooo..
kalo hilang macam mana??
kene buat baru laa ek?

afiqah said...

lah, boleh pulak hilang?
misplace kottt.

Rara Nasiha said...

dah call bank sekat kad tu belum?

Entry Best!