Friday, October 22, 2010

Kau ni tak up-to-date larh



Meh, nak jadikan cerita, malam tu aku and the group kena wat perbincangan pasal nak wat pameran and masa tu kitaworang kena edit and modify barbie. Barbie murah yang harga 3 ringgit satu tu. Kawan aku ni dok jahitkan seluar untuk sekoq barbie ni. Pastu dah seluar tu kan ketat dan bewarna KELABU, aku pun cakap lah

Eh, macam jeans la. Barbie pakai jeans.

Pastu kawan aku yang ngah menjahit tu pon cakap lar,

Weh, ni bukan jeans tau. Ni legging. Nampak tak ketat tu?

Pastu ada lah sekoq laki ni menyampok. Oh, i mean dua eqoq,

Entah, legging la ni weh. Ang ni, tak up to date langsung.


Woi, aku mana lah aku amek tahu pakaian yang jenis jenis tunjok susuk tubuh macam makwe ang dok pakai pakai pastu pi tunjuk depan semua orang. Hello, aku bukan jenis macam tu oke. Lagipon aku tahu tu legging and aku just cakap macam tu sebab wana dia yang kelabu. Bongoks.

Aku bagi sedas,

Takpalah.. aku tak uptopdate dunia, aku uptodate syurga nanti.


p/s; hell you.

14 comments:

Bella said...

muahahaha, sedap jew qib tembak si polan tuh. :P

mia bouvier said...

betul tu qib.syukur ko ada pendekatan mcm tu.kalau aku sure aku nak lempang2 mamat 2 ekoq tu.

NuRuL said...

sokong sokong ~
HOHOHO

Rowena Chasez said...

ouchhh..
aku pon tak tau ape itu lagging mula2..
sampai laa adik aku yg pakai..
tu pon aku bengang tgk dia pakai..
huuu~

Uruchimaru @ kf said...

pki yg cukup kain sudah iye..

cik ewun said...

bhahaha like it bebeh!~

ardinihumaira said...

betul3.. jangan pakai legging tau :D kat umah takpe

teddyuna said...

huhu

Sharinginfoz said...

update jangan tak update

AISHA SAAD said...

bagos2!
eh aku bencik tengok org pakai legging even if dia stok kurus!
seryes annnoyink! hahaha.

[z@ck] said...

wahahaha..
legging dgn aku bagai langit dan bumi

Anonymous said...

l like the last words...

rainbow..:)

Anna Boleyn said...

lahhh kan awak dah ckp kat situ "macam jeans" apesal lah laki tu tetiba nak sound. bajet best jek kan. ee, rasa macam nak 'pangg' jek mulut diorang.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku suka yang retro nampak rare...ada ko kesah

Entry Best!