Saturday, October 2, 2010

Keyword minggu ini: Kim Beom


**Klik pic untuk clear view kalau jenis yang tak makan sayuq. Hee. Aku sendiri pun tak nampak


Wah. sejak bila aku jadi kimbeom. Hee. Keywords tell everything. Wah. Mengancem jer. Ker sebab orang sini dok panggil aku qibbum, tetiba orang cari kimbeom dalam belog aku. Memang mata aku sipit, kalau sore nyanyi bole kalah SuJu sebenar tapi yawwww malu larh..





Hee.. Keyword masih ada lagi perkataan meraba tu. Hemm. I hope one day, tak kan ada dah.
.

p.s Sorry malam ni, ada masalah baik punyer. Sikit jer aku sempat belog walking. Sorry yer. Haip. Sumimasen. Aishiteru. Good night.

4 comments:

KIDbrush® said...

kobanwa PinQib san! wah jejaka hidaman ke tuh?

ardinihumaira said...

si hensem! ;D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua cemburu tau

aliesha kirana said...

i loiikkeee kimboem.. eh silap.. i loveeee kim boem..eheheheeh.. erk..tp muda sgt dr AK..waaaaaaaaaaa

Entry Best!