Thursday, October 28, 2010

Makcik yang ingin dirogol

Ni aku baca memang lawak kasi pecah perot punyer.. Nah.. Sapa nak baca. Yey, kelas dah abis. Abis awal pulek. Tinggal 5 hari lagi nak exam. Aku banyak lagi tak baca. Taper, malam ni, aku kasi stay up sikit. Sebab malam malam takda ternet. Kalau ada ternet aku tak leh studi.


Ni kisah lawak nyer. Komen ko rasa lawak ke tak.

Alahai Mak Cik... ... ... Suatu hari..seorang Makcik menyewakan salah satu biliknya untuk seorang pemuda penyelidik nak buat kajian kat kampungnyer. . Penyelidik yang dah bersetuju tu pun menyewa la.. Malam tu.. Time penyelidik tu nak mandi..maklum ler bilik air kampung.. Dah tu dia tu..hensem lagi..muda lagi.. Makcik tu pun "semacam" ler..dia pun nak pi ngendap si anak muda nie mandi... . Makcik nie kantoi sekali..oleh pemuda tu.. Kali keduanya pun kantoi..nak ngendap nie.. Kali ketiganya..pemuda tu naik bengang dan bagi warning.. " Kalau makcik ngendap saya sekali lagi... saya rogol makcik!!!" Kemudian..makcik tu keluarkan jari kelingking dan berkata...

" JANJI TAU..!!"..
Tsk.. Makcik makcik (--_--")

Wakakakak..

21 comments:

dekykoko said...

blogwalking :)

aNiSa hANg tUaH said...

rock gile macek tu

ardinihumaira said...

Ya Allah...
makcik.. makcik.. adeih

nabilah_2908 said...

gersang betul makcik itu..huhuhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
LETUSAN GUNUNG MERAPI

muhammad fitri izzat said...

bley than jgk makcik ni pny gatal..

Heidi Shafiq said...

hahahaha.. tahi la makcik ni...

OrenLimau said...

hhahaa..bongok style oh makcik itu.hahaa

Ninie said...

apa nak jadi macik nihhh
huhuh

sophie said...

makcik gatei

purplekyu^_^ said...

hohoho...lol^^

Hashira Yusoff said...

makcik dh monopaus, x b0le gataii2..haha.

13 said...

makcik ni orang kampung ko ker?

~qiFFara~ said...

sangap r makcik tu!!
bikin malu kaum makcik2 saja~~

paper said...

adoi!!! makcik....x baek...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wakakakakh wakakakah bes la ko
terbaek

Mohd Nor Quiyyum said...

lawakkkkkkkkkkkkkkkk

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hakhakhak....lawak ok..nk gelak..siyesly..

Cik Akma said...

wakaakakak sengalll punya mkckk gataaiiii~

Kagamine Rin said...

Cedoi la makcik ni . Haha

Anna Boleyn said...

hahah makik tu ntengah sangap sangat kot. hehe :p

yaya said...

hahahaha..lawakk..qib2..

Entry Best!