Monday, October 25, 2010

Mall World

Ni kedai aku sebelum dimasukkan wallpaper. Euw
.

Entry terdahulu pun asik dok citer sal game dalam facebook. Sekarang pun akan cerita sebab aku dah discovered satu game lain. This one is more suitable to girly people. Heheh. Tajuk nye, Mall World.. Taraaaaa..
Game penuh bersifat kewanitaan, ciri ciri yang nak jadi bisneswoman, macam akak Ardinihumaira.
Wah, baru jer main terus jatuh cinta. Boleh tak?



This is where you customized your own avatar. Ko nak pakaikan baju apa, kaler rambut apa dan sebagainya lah. Aku, always the blonde girl. Tehee.


Basically, this game is all about managing ur own boutique where kau kena handle every single thing dari order baju, pakaikan customer baju, susun baju, kasut (etc) atas rak, decorate ko punyer boutique dan etc.



Sini pulak macam ko order baju untuk stock balik boutique ko. Macam designer clothes lah. Hehe. Tengok nama designer tu, nasib bukan Stephanie Meyer. wakaka.



Ni jangka masa penghantaran sebelum sampai boutique aku. Canggih kan? Lepas eksport tru plane, terus naik van pulak.

Manyak tak kejer kena wat. that's why fun dan memeritkan dan ko akan belajar cara bukak kedai macam Linda Onn tu. (eh tentibe)



Ni kedai aku setelah sedikit penambahbaikan. You can see the shoes on the shelf, and the COFFIN too! Kan nak halloween! Muahaha. Cantik tak? Semua PINK!


P.s; Yu could try and play this whole bunch of useless game if yu want to! Like me!





4 comments:

Cik Akma said...

dulu men baking life bestt ;D

ardinihumaira said...

comel betul! :D

sophie said...

Suka game2 cmnie..Tp dah malas nak main..Hehhe

AISHA SAAD said...

seryes kan, aku tak sukaa maian game cm nih. rasa kena buli.. bencikk! haha.

tp men benda2 cm nih boleh hilangkan sunyi en?? hee.

Entry Best!