Wednesday, October 13, 2010

Mari kenakan hamzahian!




Wakaka. Tarakucaca. Aku kenakan hamzahian ngan buddy aku dekat fesbuk. Menmuler tak tahu lak si hamzah ni online, tentibe dia pun masuk gak dalam sistem mesej berangkai ni, terus lah kitorang kenakan dia.

Nah tengok meset meset hamzah ian yang kalau kite tengok muke die depan mesti muka macam pussy dalam shrek sebab tak tahu ape ape aku ngan Mia Blopp cakap aper. Haha. Nasib lar ko terkena ngan dua orang minah Kelate ni.

Masa ni memula start start meset-meset



Masa ni, hamzah try cover line cakap mak dia orang kelantan kunun (walhal aku tak tahu betoi ker tak) Heheh. Sebab dia makin tak paham. Aku ngan Mia tahu dah dia tak paham. Hahaha.



Masa ni hamzah dah boring dah nak layan kebengongan aku ngan mia. Wakaka. You need some patience lar. Nasib ni internet, kalau depan depan memang kena lempang lar. Sory incik yer.



And, yes, my life sucks, sebab aku terpaksa menyamar jadi heroin Full House semata mata nak dapat kawan dalam Facebook.

9 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wakakakaka...mesti ada peluh kat dahi si hamzah tu yek

Azmi said...

haha...ish ape kes kena menyamar2 pulok ni???
haha..mejah xkan ore tganu??
xkan xpehe kelate...
xganah mejoh

hiro said...

menci~

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

menci gak~

Nik Imana said...

apekah???

ardinihumaira said...

hehe.. sian dia ;p

aliesha kirana said...

cian hamzah..heheeh~

Anna Boleyn said...

salam.

hehe sian hamzah kena buli.;p

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

teddyuna said...

una pun tak faham ape qib cakap semestinya hamzah ian tu panik haha

Entry Best!