Sunday, October 3, 2010

MUET





Oh. Salam. Sorry hari ni bizi giler. Alhamdulillah. Aku da siap esemen. Dah siap antar pon. What's left ada lah satu lagi. Tu pon dah nak siap. Tunggu kemas sikit jer, Actually, after aku posted entry pasal kim beom kat bawah ni, terus masuk visitors from Korea. Haha. Memang lawak lah pulak. Ni mesti sebab Kim Beom comel hensem ni.

Waa. Lega nyer.sebab dah selesai semua. Malam ni, i can sleep with my eyes closed tightly. Semalam, tido pun tak boleh. Sebab risau nak siapkan esemen, sampai tangan terkena iron pagi tadi. Wuhuu. Aku ni memang cuai. Sengaja nak kasi badan macam paper nak wat chop. Banyak dah kot tempat aku yang kena iron. Sekali pikir-pikir, aku ni macam nirmala bonat pulak. Aku lah majikan, aku lah nirmala. Ahh, lantaklah labu. Asal ko tak masuk sepital sebab terkena iron sudah.


Nebes pulak pikir pikir balik, MUET tak amek gi. Well, i thought of sitting for it dua tahun lagi. Tapi semua kawan aku cakap, the next two years, kami semua akan gila damn busy with all thesis and stuffs like that. Em. Let me think la...
Malam ni, boleh lah aku blogwalking sampai pitam. Haa.

7 comments:

Nadd said...

cepat! cepat!
pegi amek MUET.
hehehe. ;p

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

nirmala bonat..nama yg penah hot~~

* mEsSy * said...

jgn pitam yer.. ngeee

Annyss said...

haha ade plak nirmala bonat
ape ni,ape ni?
tegelak2 i bace tadi.huehuee

ardinihumaira said...

selamat berjaya untuk MuEt! :D

aliesha kirana said...

MUET! erk...teringat dolu2..hjeheeh..gudluck pinqib!

maisyara Pot! Pot! said...

siapa nirmala bornat? hahaha..

Entry Best!