Friday, October 15, 2010

Mata palsu


Salam Jumaat.
Rasa macam lama gila aku tak post apa-apa walopon sebenarnya baru sehari. Rasa semalam macam merajuk jer. Sebab kawan-kawan tak leh nak main samer samer dalam facebook sebab wireless maktab macam langsung tak berguna. Connected, tapi tak da apa apa. Life is so unfair kepada aku yang ada broadband ni. Ada broadband pun macam sedih jer. But at least aku buleh cari wat Isl minggu ni. Orang lain? Takda.. Kufur nikmat betoi kau ni..

Hari ni macam hari gedik sikit sebab aku memang takdak mood betoi nak study. Maybe malam sikit lar. Aku pun Tahu gak rasa bersalah kalau tak study ni. Tu pun macam kufur nikmat. Yerlah, Allah da bagi peluang aku belajar kat maktab buleh pulak aku wat main main kan.

Haha.. Tengok lah, masa diri ku takdak benda nak buat. Amacam editing aku? oke tak? Ke nampak too fake mata song hye kyo ni. Trial ni.

18 comments:

cik ewun said...

hhaha oke wat..i knew do like this
try ur best dear :)

ardinihumaira said...

okay dah tu. hehe.. kasi dni edit tah jadi cmana.. dni tak gheti ;p

cik ewun said...

hukhuk T_T
saya dekat uma sbb tu tak rindu uma..hahha

skng saya sedng berpraktikal awk..so saya ade di uma..xbesh hee

lau awk rindu uma awk balik laa :)

sugar2 kapas strawberry said...

cm tajam sgt la mata dia.huhu.takut

OrenLimau said...

pergh!terkesima aku qib.kufur nikmat eh?taubaaaaaatttttttt!!!!






Muahahahha

Anna Boleyn said...

hehe biru nya mata dia.. ;p

aliesha kirana said...

touch skit agi mata tu.. eheh..biase la qib.. time kene study laa time tu yg paling xde mood nak study..hahaha~

nabilah_2908 said...

erm...ada nampak fake sikit..terutama mata kanan dia.. :)

boleh diperbaiki lagi...hehehe

jom ke APA KATA HATI pulak,
KONTEST MORTAR BOARD

teddyuna said...

hehe boleyh improve agi... btw una pun rase kufur nikmat jugak.. hehe

PinQib said...

@cik ewun Tengs ^^

PinQib said...

@ardinihumaira Boleh punyer.. up sikit semangat tu

PinQib said...

@cik ewun Makcik, jarak sy ngn uma saya 5 jam. manyak jauh woo

PinQib said...

@sugar2 kapas strawberry tengs for the coment. Lovingit ^^

PinQib said...

@Anna Boleyn Muke comel macam akak laar

PinQib said...

@aliesha kirana setuju gegile ngn AK.. plis

PinQib said...

@nabilah_2908 tengs for commenting ^^ apreciate it =)

PinQib said...

samer samer perbaiki diri kita. Oker =)

PinQib said...

@OrenLimau gelak sopan sikit . hehehe

Entry Best!