Saturday, October 23, 2010

Shane, Jutawan Internet



Sejak minggu lepas lagi aku dok giler tengok Si Shane ni. Comel jer. Dengan rambut ala ala tutop mata sebelah, pastu sore ala ala pondan. Masyuk Betoi. serious. Aku tahu pasal si Shane ni pun masa bukak paper. Well, aku dah tahu dia lama, sebab tiap kali aku bukak youtube, mesti ada lah kenawajib ternampak video dia, tapi aku wat dunno jer sebab aku rasa macam tak best jer kan. Lagi pon aku bukak youtube pun niat nak donload lagu jer.

Sekali, terai bukak, fulamak, wajib wei asik nak tengok jer. Mostly, his video is randomly about himself, how he thinks about others dan macam macam lah. Artis yang selalu kena hentam wajib si Milky Miley Cyrus and Justin Bieber. Kalau Miley asik dia dok kutuk jer. Bieber lagi lah. Cara dia buat video pun memang unik, kira macam he only talks with his camera, jarang jer ada orang lain dalam vlog dia.



EM, aku agak mesti korang tanya

video dia macam tak best jer-nampak boring jer-pasal apa-etc

Well, you just have to watch it. Especially the way he talks. Alamak, teringat Michael Jackson lak. T-T

Mostly Shane's Vlog punyer viewer up t0 500k. SO, mestilah there's something about him that you dont know kan.

Tapi, ko kena tahan lah, sebab Si shane sangattttt suka mencarut. Perkataan biasa dia sebut

bitch, fu*k, orgy, douche, vagin* dan etc.

Pendapatan tahunan adalah $315000. Cantik kan. Dok rumah jer, dapat duit. em.
Dalam top ten artis Youtube, he's ranked number one, above The Annoying Orange.

Jum tengok video lawak ni.



P/s: Klik sini nak tengok series of Shane Dawson's video (channel 1)(channel 2)

6 comments:

Anna Boleyn said...

hehe anna baru tau pasal dia semalam. gila tak up to date. tp memmang best sebab kelakar! hehe. :)

nabilah_2908 said...

yupp...pernh tgk video dia sekali...dia meniru JB...hehehe... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOTA CINTA

AISHA SAAD said...

droang nih terer ek buat duit.
haihh, bila turn aku??
mau kaya jugaaa. huahh!

aliesha kirana said...

hahaha..klakar2..rajin die tukar2 watak utk video..besh2

ateyn said...

huhu..laen dr vdoe2 yg mostly ckp ngn cam..

interesting...

@ku d! sin!e said...

x penah tengok..hehe

Entry Best!