Wednesday, October 6, 2010

Those Little Kitties


Wah. Sangat manyak happy. Hahaha. Aku gelak evil sekejap. Sudah siap semua esemen dan aku adalah seorang manusia berhati waja. Aku ialah manusia berimankan qudus. Wah, macam sajak pula sejak rasa terlepas dari bebanan esemen.

aaaaaaaaaaaaaaa. Rasa sedih sangat now. Ada sekoq kucin ni, a new mommy cat yang baru delivered three cute little kittens and rasa sangat sedih sebab those kitties takda rumah. Err, i mean tempat tidoq. Kesian woo.

Masa muler-muler rumet aku cakap.

Qib, ada sekor emak kucing yang tumpangtidotakmaubangunbangun ada atas lantai tadi.

Aku selamber jer cakap rumet aku kelentong aku. Apa kehel nye, dah pintu kucing kunci, macam mana depa leh masuk. Apa sekali aku masuk sedap jer mak kucing to landing sebelah katil aku. Menyirap darah, aku cekau tengkuk dia, letak kat luar. Pastu naluri detektif aku kuat mengatakan ada anak kitties bawah katil aku, sekali memang betoi dah. Dah la tiga sekali gus ngah tido. Cooooommeeellll!!

Pastu, aku letak kat luar, dalam kotak kasut. Kesian masa mak dia berhimpit masuk. Nebes gak aku takut anak anak kucing matikelemasan ke apa. Alhamdulillah, semua selamat. Erm.. Pastu boleh makcik india cleaner pi amek kotak yang ada baby kitties pergi sorok, giler takda hatiperut kejam, ahhhhhh.. Gua geram!!!

Pastu gua amek kotak , gua sumbat semua kucing, pastu kucing terai masuk bilik gua lagi, gua terkejut gua letak balik lagi dalam kotak, pastu kucing terai lagi dan... (the circle continues)


K. The end.


11 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe...itu jer la keje nye ye..baw kucing keluar..thn kucing tu masuk balik..? hehe... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BELASUNGKAWA BUAT MAK UDA

ardinihumaira said...

fuhh... emmang comel giles anak2 kucen :D

dib said...

selamat jaga kitties tu...last tiem she delivered the babies under my bed...
i took care of them n fed them until they know hos to walk...hoho...

n now mak dia cept gila dh dpt babies bru...ksian kittens lama...huhu

* mEsSy * said...

ta dak kje, carik kje.. hehe..

=D

Wanita Mutalib said...

abis tu kucing tu pi mana?

kukuchimachikumi said...

mne pic kucen bwh tgga???

Azuan said...

kalau kucing mesti letak lam kotak..asal tak letak dalam tempat lain??? hohoo

mia bouvier said...

wahh..qib.nak anak kucin tu bolehh?

teddyuna said...

una suke kucing tapi malas nk bela.. so supaya xnk seksa kucing una x bela.. melainkan mama una je nak bla

Nadd said...

masuk, keluar, masuk keluar.
ape daaa. ;p

New entry

Hanis Ayuni said...

betoii, gila jahat auntie india tu. kejam. mencikkkkkkk. :P
nasib baik kite jadi HEROIN terhebat kan? haha. *__*

Entry Best!