Saturday, October 16, 2010

Wanita pelahap




Wanita pelahap, nak ke orang amek jadi bini. Em, kalau aku lelaki, aku on jer asalkan dia reti jaga diri. Well, makan kan salah satu function idop, so, tak salah kalau nak jadi pelahap asal reti jaga diri. Aku pun pelahap jer, pelahap sorang sorang. Takdalah depan orang nak tunjuk. As long masih nice dipandang pun oker.

Malam ni, aku belogwalking, oh, petang tadi buzy giler, kena jadi urusetia. I m loving it. Sorry tawan tawan, lama tak belogwalking.

So, kalau pakwe ke makwe ko pelahap macam mana? Answer me ;)

20 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hohoho
nis pun pelahap bile time makan
padan la sampai skrg single
hahaha

ardinihumaira said...

pelahap cmana tu.. kalau bab suka makan je dni no hal sebab dni pun suka makan hik3...

Bella said...

erm, xda masalah bg i, hehehe

Gen Fujita said...

"kalau aku lelaki, aku on jer asalkan dia reti jaga diri"

kalau aku lelaki, aku on je asalkan lawa. he he he... eh, kalau apanya, dah memang aku lelaki.

Mat Pintu said...

wat perabih duit jah...haha

AISHA SAAD said...

aku lansung ler tak kesahh!
makan sopan2 tak feel. hahaha!

tp jgn ah tahap yang memalukan tuhh.
sedang2 okk!

amira said...

erm.. agak la tak manis dipandang

sugar2 kapas strawberry said...

hahaha.for me.nk melahap dpn laki je xpe.tp kalau bw g majlis pndai2 la kn jaga air muka laki

teddyuna said...

xkesah .. klu plahap depn una.. una suke tngok bf una mkn.. ;)
comel

[z@ck] said...

aku kuat makan.tataw la masuk kategori kuat lahap ke tak..hahaha

PinQib said...

@[z@ck] masuk jugak kot. wakakkak1~~

PinQib said...

@teddyuna Betoi la. orang kuat makan ni, sebnarnye comei. macam shayer. awaawawawawaw

PinQib said...

@Mat Pintu Apa kaitan ngan duit??

PinQib said...

@aNiSa hANg tUaH Haip... theres nothing to do with being single. x smpai g jodoh tuh. sabor ye

PinQib said...

@ardinihumaira Kite geng akak! =)

PinQib said...

@Bella yer lah bella. KO kuat lantak ^^

PinQib said...

@Gen Fujita X adil T-T

PinQib said...

@sugar2 kapas strawberry Bengang nampak.. auwww ^^

PinQib said...

@amira heheh .. Yer,.., senang kata, xda adab ler

PinQib said...

@AISHA SAAD Hehe.. setuju!~~!!!

Entry Best!