Monday, November 15, 2010

6HOURS




Aku ada masa 6 jam lagi sebelum exam. Aku percaya pada ALLAH, kira biar dia aturkan segala nya. Aku dah berusaha walopon manyak giler aku tak ingat. Harap kebolehan aku menggoreng mampu menyelamatkan aku kali ni. Crossing fingers wacakaplu.

Ni last paper. Untuk sem ni. Pasni boleh terus packing because i amm comin home babeyh!
(-___-)

Packing, loker dah kemas, barang macam portfolio jer yang belum usik. There would be tons of work to do. Series. Tapi im good at packing. Kawan aku cakap. Sebab aku very pantas dan tangkas gituewww.

Oke, please wish me luck. Harap aku tak blank dalam exam. AMIN. Adios amigos

11 comments:

Anem arnamee said...

Salam syg. wish u luck. all the best tau. jangan serabut2 :)

PinQib said...

@Anem arnamee tengs akak ^^. Insyaallah

ardinihumaira said...

Goodluckkkk!
cepat wat revision tau

PinQib said...

@ardinihumaira tengs akak..=)
tp rase mls pulekkk

OrenLimau said...

qib!aku juaaaaaa...
semoga kita dapat berhempas pulas di dewan exam nanti.doakan aku jua!good luck dear~

Anem arnamee said...

sama-sama sayng, nah akak post kat blog satu lagi artikel ni, untuk kamu :

TIPS menjelang exam

Anisa Hang Tuah said...

all the best dear

afiqah said...

Best of luck babe ;)

~qiFFara~ said...

hi..windoo u..hehe
ai tag u..http://qiffara.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

mieraaaa said...

gud luck bebeh !! jgn tension k ;)

teddyuna said...

good luck..;)

Entry Best!