Wednesday, November 3, 2010

Aku seriyes nak tengok ni








Nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengoknak tengok nak tengok

PARANORMAL ACTIVITY 2

Series, menggugat iman aku. Adoi. Dah la masa ditayang kan, aku da selamat bersemayam kat rumah. Aish. Napa la tak awal seminggu ker. Dem betoi.

Masa aku tengok Paranormal Activity 1, mak oih saspen. Series seram. Sampai aku nak peepee waktu pagi pun rasa meremang bulu roma. Sebab apa takut? Sebab this is the most realistic movie i have ever seen. Serious, dengar efek bunyi, efek lakonan. Mantop ah.

Lagi lagi antu tak nampak. Oh, menambahkan kedebaran. Aku lebih suka macam ni daripada tentibe nampak antu mata sebelah rambut panjang likat. Tak ke boring. Ni memang real ar. Harus ko tengok. Aku tunggu beli cd jer lah (T-T)


Nah, tengok trailer dia,



15 comments:

teddyuna said...

wa.. mcm best je.. una pon nk tgok ar..

rAy jR...@...Aliff said...

ikotttt...kakkakaaa

aliesha kirana said...

haahah..ske layan citer antu cmni..ade kt tv..yg realiti punya..dorg masuk tempat2 lama..rakam mende2 mistik ni.hheheeh.seram!

zura@iwan said...

best ek ceta ni....nk layan arr nnti..

nabilah_2908 said...

cerita ni dpt no 2 box office di US...sure best... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAH NOMBOR

Ninie said...

da tgk yg 1st.my fren yg xde pasaan tgk horror movie pun menjerit mase ending die.hehe

maisyara Pot! Pot! said...

kali ni mcm best! pehhhh.... bila nak keluar download yg HD ni?! grrr...

Bella said...

gilewww takot wlaupon baru tgk trailer T__T

Cik Akma said...

dah kua kat pawagam ke ehh?

Farah Sygs said...

yg 1st pon ta tgk lagik..cmne na tgk yg 2nd

Anna Boleyn said...

alamak..tak nak klik play. seriyes. anna ni dah lah lemah semangat sikit. uhhhu. takut arh.

ardinihumaira said...

dni kalo tengok cite antu tak takut langsung. sies. tutup je tv.. meremamng. wakakaka

sophie said...

Cite nie wat sopie x tido mlam seyh! Tapi yg number 2 x tgok agi laa

Tomato Gurl's Life said...

suka cerita ala2 paranormal..seram tue best!

hudhud said...

i tk tgk lgsg. cuak. hahaha

Entry Best!