Friday, November 12, 2010

Hello world



Adoi cuke nyer dapat apdet. Hehe. Suke suke(tapi gune gambar sedih). Kawan kawan bloggers apa kabar yer. Hehe. adoi. Malam ni, kalau sempat(maybe yes maybe not) aku pi jengok. Singgah sikitsikit. Tapi hidang la ayaq teh ais ker apa.

Oh, nak story sikit, sebab dah lama tak update kan, minggu lepas kena tindih again. Sampai aku jadi takot nak tido. Sebab orang kata, orang mati dalam tidoq ni sebab kena tindih lar. Pastu kena pi bilik kawan lar. And now, everyone in Kelantan, knew about this whole crap thing!

Malu lar woi. Kawan aku cakap sleep paralyze, aku cakap antu. Ker aku mengigau ni. Tapi masa kena tu, menjerit kot aku dalam tidoq, sampai rumet takut. wacakaplu.


K. end
Sapa folloq aku, aku folloq balik. tengs. Muchas gracias. Love,

6 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

yeay!!

qib dah update
:)

afiqah said...

Banyakkan berdoa ye.
:)

AISHA SAAD said...

wah nak teh ais bagai...
jempot ler dtg, then tekan2 nuff. kot keluar air teh beng. hehek

ardinihumaira said...

sebelum tdo ambil wudhuk dulu tau dear :)

Rara Farah said...

EHEM2....follow u da lame dh...hehe

aliesha kirana said...

ala ciannyeee..kalu qib, kene tindih..qib tindih mende tu balik.. hahaha..

opps...hehe~

Entry Best!