Wednesday, December 1, 2010

I love you. Akhirnya..


Aku sayang sangat dengan ko.
Semalam ko ngadu ngadu manje cakap tangan sakit. Aku pun try offer cakap nak urut. Tapi aku manje manje cakap

Tak reti urut. Kalau bersimpul urat lagi terok jangan salah kan kitew sudah.

Dia cakap takpa. Aku sengih sambil dok sengeh kenyit mata kat adik aku yang teman aku dok sebelah 'dia'.

Aku urut pakai minyak mastika. Alah minyak yang botol wana hijau tu. Aku urut dekat tapak tangan dia. Masa ada bunyi 'crack' tu, (amboi, sistem penataan bunyi terbaik), dia puji aku.

Dia cakap,

Ha, kalau berbunyi tu.. Betoi lah. Dah macam oke sikit.

Wah, bangga sekejap. Al maklumlah, dipuji oleh orang tersayang. Sayang mengebus gebus
tauu. Masyallah, sayang ni kalau takda dia, aku boleh koma seratus tahun (chewah)

Pastu dia cakap,

Kitew ada belikan baju muslimah untuk kamu. Hehe. Baju muslimah tuuu.

Aku cakap,

Eh, bukan baju muslimah mahal ker? 40 hinggit sepasang tu. Apa ni, susah susah jer. (sebenar suke sebab ada orang sponsor baju !)

Dia cakap,

Takda ar. Murah jer, tigapuluhringgit gitue jer.

Nak jer pi pelok pelok tapi macam malu malu kucen siam parsi pulak kan..


Apa apa pun. I wish you are not reading this because, here i just wanna say that i really really love love love you DADDY..



Oke, aku sayang sangat kat Daddy. You make me happy. Tengs so much. Almaklumlah birthday daddy tersayang bulan ni.




LOL, xoxO ur daughter,

17 comments:

amy azuha said...

alolo switnyerr dye :))

Anisa Hang Tuah said...

sweetnye qib
:)

nabilah_2908 said...

sweetnya...nape lah berharay yg daddy tk baca...kalau baca..sure terharu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG KEMAS

afiqah said...

ohh my, ini sweet. heheh.

IN said...

terharu dapat anak camni :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kim salam ngan abah. :P

aliesha kirana said...

aaa terharuuu..sooo sweeettttt!!!!

sophie said...

X nmpk muka daddy you sgt!! Men urut2 lak. Kalau sopie dulu ayah slaloo naik atas bdn dia soh pijak. Best! Heheh

little black dress said...

qib..nk2 gak bju muslimah cam ang

JuanYuan said...

aiseh..ecxited giler nk tgk..

rupe2nyer daddy..haha

tp bgos la tu..wat entri untuk daddy..hehe

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waahhh.. maknya tarikhnye selepas besday sumi la eyh? ^^ hnhi~

* mEsSy * said...

ilapu jugakk dd.. =)

elmog said...

so suwitt lah sayang !

Rara Farah said...

daddys girl....hehe...
happy kn bile dilayani sbegitu...terharu2

streetneon said...

hakhak, bukan setakat wat Daddy haru..wat Daddy gelak pon ada... ini rupanya stalker dye kat kebun yg dcari2 selama ini..ahaks

ardinihumaira said...

anak yang baek :D meh bapak pelok meh..

aliza said...

sweetnye :)

Entry Best!