Tuesday, November 30, 2010

Jangan menyampah dengan aku.


Salam petang. Masih melawat blog blog yang disayangi. Try menghabiskan list yer. Em, kawan kawan. Aku tahu antara korang mesti rasa menyampah tahap baban punyer dengan aku. Yelah kan. Kejap kejap bukak blog Pink-ed ni, wana pink, kejap kejap wana puteh, kejap kejap wana rainbow.

Aah, aku pun perasan. Asyik dok tukar jer. Entah lah. Macam orang tak da keje pulak kan. Nak wat camne. Hari ni hari manje. Mommy cakap dah esok baru aku turun dapo. Kuwang kuwang. Dasar pemalas.

Oh berbalik pada tabiat tebuan aku ni. Aku tak tahu la aku ni kena sampok antu rajin mana entah. Asyik tangan tu pi gatal jer. Kalau la aku apply kerajinan aku ni ke benda lain, em, masyallah, berguna ya amat.

Sory yer. Oke. Aku janji, aku masih rock, sebab aku tukar header, ramai cakap sebab header aku dulu ada pompuan merokok. Tak seswai. Aku buat yang baru bagi macam alam fantasi gituew. Inosen jer. Sapa yang aku tak lawat lagi, will be there ASAP.


ps. try menten lama sikit ghupe blog ni. Chaww

27 comments:

little black dress said...

aq pon byk kali visit blog mu...
xde kijo eh cti nih?
hoho

MOFASAD said...

errrr

Anisa Hang Tuah said...

comel
:)

sophie said...

X menyampah pun. Kagum tgok kerajinan kaw.

pearl apple said...

bukan menyampah qib..jeles nih..hahah..i like~~suka ar rainbow..mesti tiqah pun suka jgk..wink2..

aliesha kirana said...

xpe.. i xkisah..lawaaa!!!heheeh~!

Anis Shuhada Nasir said...

huhu sll tuka layout la best.org tak bosan :D

Azmi said...

cute ape ropenya ni..haha.....

nabilah_2908 said...

wow...cool header...siap ada rintik2 hujan lagi...huhu..

tp kan Qib...ni sekadar pandangan jer la...sorry kalau tk suka..

bila guna background mcm ni...header tu nmpk tergelam sikit..sbb sama2 pink... (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CUTI SEKOLAH DULU DAN SEKARANG

yanshumill said...

wat pe nak menyampah . jelez tu asyk tukar jeq cantek2 :)

hans said...

cun jer
xmenyampah pun
tgok blog nih tiba2 rasa nak makn aiskrim paddle pop
hehehe

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

afiqah said...

hahah, suka hati awk lah Qib oi nak tuka2 header pun. blog awk.

Jill Ah said...

hey... cute header... keep in touch...:)
haha... x nyampah pun..

Amirrah Zawani said...

saya suka header yg rokok tu..
comel kot.. tp yg ni pun ok :)

teddyuna said...

xpe.. ape slhnye tukar2 una pun ske tkr2 tau qib

streetneon said...

hello there...
i pon kagum tgk u memang rajin buat header.otak u creative-kan sebab ada banyak idea. i nk uat header tp jd bukak ttup ps jer..ahaaa

then
visit me yaa~~

FarhanaFabulous said...

kaler ni comel kot. like !

Betta sp said...

nie mesti bosan kn, suka benor menghias blog nie

Evanna :) said...

x menyampah punn.
tapi eva suke header ni. header lame VOGUE! IMISS U QIB!

Redbloodsnow said...

haha...xde lah menyampah plak qib ah. lg suke tgk ade lah. rajin ko tukar² ek :D

fara said...

dear,
takya tuka dh.
layout ni pling cun!
seryesly!

✿....rossa alina....✿ said...

mmg header sgt comel.. heee.. :)

saidatul_syamin said...

x menyampah tp jeles !
cantik sgt2 blog
tlg kite cantik kan blog
nk tkr header pon x reti
haha

SERVER is here. said...

nk followlah blog comel ni!

SERVER is here. said...

nk followlah blog comel ni! :)

* mEsSy * said...

soka ghupe baqu dier.. meriah !

=)

ardinihumaira said...

segalanya comel. tambah2 pink. lawa bangat :D

Entry Best!