Tuesday, November 23, 2010

DO U MISS ME

Tengok lar muke orang bahagia dok rumah.

Me with my bro and kazens.
Location: Tok Mek's house


WALAU.
HARI HARI MAIN PS2, TENGOK SINETRON CAHAYA PLUS CINTA KIRANA

AKU
Bukan sengaja tak nak update belog. Rasa bersalah jer kan.
Lelagi rasa bersalah biler tak blogwalking.
Dah la BE banyak lari walopon masih lagi naik. Alhamdulillah. Woot woot.
Aku singgah belog aku sempat jer.
Only to drop comment, satu atau dua jer. Tak sempat nak komen / selak selak entry dulu.
Em, rindu aku tak? Hehehe.
I know, u missed me. ^^
Sumimasen

Dan sorry kepada yang baru follow aku. ill try my best tonite following u back, though i know it's hard, looking at the bad internet connection i have here.

Oke. tengs.

PS: TAJUK MESTI CAP LOCKS. hikhik ^^

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sume hepy2 & comel

:)

teddyuna said...

wa... ceria..;)

teddyuna said...

wa... ceria..;)

MyZone~theUn4given said...

wah..hepinya...:)

Betta sp said...

hari2 main ps2, xbosan ker?
sori sy xgheti nak buat pop up komen...kalo nak komen gak kat shoutbox la nampaknya :)

mia bouvier said...

yangggggggggggg...IMY so muchhhh !! rindu jugak.hehe

Atin Sweeties said...

Hari-hari tengok Cinta Kirana tak bosan , sebab ada Galang .. Bhaha :]

AISHA SAAD said...

rindu ler pink ed...
tanpa kop saper nak laa nk dtg belo kuhhh selak all the [rovious entry.. hekhek.

neway, me too having a nice holiday here! yeayy.

cik shabah said...

rindu la cik pin sayang! =)

athiea said...

singgah & follow cni:)

http://thyyunxthiya.blogspot.com/

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

seronok aihhh~ jelesnye.. nak balik kg la weekend nih..

Tomato Gurl's Life said...

miss u!!pic happening je ;)

Entry Best!