Monday, November 15, 2010

Mama's Contest



Hehe. Sekali lagi dalam Kontest ala ala pink. Jemput jemput join. Lambat gi nak expired ni. Laki pun kalau nak buleh masuk. (-____-)
Kuikui.

Ni dianjurkan oleh MamaGee, penggemar english style. kalau masuk blog dia rasa tenang jer macam ala ala dok English country macam England gitueww.
Dah lag belog wana pink polka polka gituew, oh, lagi lah membuatkan aku menarikkan diri dan tangan aku untuk menjoin kontest.

Contest nye ialah....


Soka nyer dapat join. Haha, aku tahu Aisha Inani mesti menyampah tahap gaban because i know how much she hates pink. Tapi baca lah entry ni Aisha wei. Rock rock jugak!

Oke, pic ni, aku baru jer capture tadi, lepas habis exam PJ. Baju kaler gangsa, so tak match, nak amek baju lain dah tak kuasa because semua da pack.



NI antara koleksi barang pink saya di sini (hostel)



Ada, teddy, bantal, speaker (mini), botol air, selipar bilik, bag, clutch, pencil box, dan sarung fon. Aku tak masukkan lah koleksi baju. Barang barang ni adalah barang barang yang belom dipack lagi. Malam ni la yoo packing semua. Stay up stay up.

Pink tak, pink tak. Oke, euww.. Up close sikit muke comey tu

P/s: pic kabur sebab senja. Mana orang buley amek pic taim senja. (--_--")

Harap harap ada rezeki menang. Hadiah buley tahan mengancam.

Info lanjut pasal kontest, klik sini


Ayat extra;

Pink itu aku.

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waahh
suke sgt dgn pink.
all the best :)

Aqilah Nur said...

ok. sume pink. :)

Ogy said...

macih join contest mama ya....gudluck dear :)

Cik Akma said...

gud luck ye cik pinky! :)

Jill-A said...

Owhh... selipa hello kitty... cute!!! ^^

amalina afif afandie said...

goodluck budddy!
perghhh.semua pink. all the bestt

p R i n c E S s _ N said...

nk PINK jgak!!

aliesha kirana said...

pink itu aku jugak! tehee..goodluck qib!

Sophie Al-yahya said...

wow...banyaknye koleksi pink awak..

eLLa said...

gud luck!!
Mmg sesuai msuk contest nie..n selamat hari raye aidiladha;)

Entry Best!