Saturday, November 27, 2010

Mood main anak patung: The Sims 2


Kuikui. Sebab ramai orang sangat dalam rumah,mood aku nak tengok tv terbantut. Pasni pasni lah aku pi tengok. Musim cuti ni la orang kata tengok tengok la sepuas ati tv sebab sah sah kat maktab aku tak tengok dah.Masih lagi dok bersin mengiyau ngiyau. Macam nak terpatah tengkok aku setiap kali bersin.

Oke, now, jum chekidout my the sims.

Keluarga ni nama Ebadi.
Ada anak, suami dan sorang isteri.

Ni rumah depa. Main living room aku kasi wana pink. Biar nampak jambu gitu. Comel kan kan? Plus dapoq la. Kecik jer rumah depa ni tapi macam besa la Home sweet home gitueww. Paling comel aku rasa lampu bolat bolat wana pink ni. Geram nak satuuu! (-_-")



Ni muka bapak dia. Nama bapak dia ni Skylar. Bapak dia ni keje Juru foto. Gaji kecik jer. Tapi muka hensem la. Ada iras iras Jay Z gitu. Loving dia ni. Tapi dia ni jenis lurus. Tak tahu bini dia curang.


Ni pulak muke anak dia. Aku kasi nama Vendetta. Macam filem 'V for Vendetta' tu. Ni sebenarnya anak orang lain. Kira macam anak angkat gitue. Sebab tu putih. Tapi sangat hygienic. Adakah aku ni terlampau berada dalam dunia imaginasi sampai watak the sims mampu aku selami dengan mendalam?


Mak dia pulak ni kejer mahal. Nama Brooke. Minah Salleh pure. Mixed kot sebab kulit dia bukan puteh sangat. Jadi Game President. Kira macam orang yang develop game. Curang. Suka main ngan laki lain. Now, pregnant. Dia ni pun dulu anak angkat tiga beradik. Dah separated dengan adik beradik dia yang lain. Orang cakap bawak haluan masing masing. Cheh.



Oke. nanti dapat baby aku tayang yer. K. chaw

27 comments:

Anisa Hang Tuah said...

woww
nampak cool ahh

nak main ahh
hehe

Cik Akma said...

the simsss <3 <3

rainbowskittle said...

paling tak reti main ni. penah main sekali je. tapi part yang dia nak kapel tu gedik gila kot sims tu haha

fara said...

tringin nak maen sims balek.
nnti nk tgk baby taw! hehe

sweethOneY said...

suka the sims! addicted dengan sim 3. best

ardinihumaira said...

whoa...
best gak men cemni. hikss :D

rAy jR...@...Aliff said...

mantap woo..ni msti mgabiskn msa bjam2 maen sim nie...hak3

kukuchimachikumi said...

xabes2 ngn da sims...

p wat bb sendri...hahahahahaha

ainz said...

ain mmg freak ngn game ni..dari kat u dulu..time nak final exam,time tula layan the sims sampai lewat pagi..ahaha...bukan nak studi..nasib baik result ok lagi..hik3..

farra8979 said...

nice game... nanti nk cari la game ni.. ^_^

ika~~ said...

dulu minat gak men sims nih
tapi pastu kena marah ngn makcik sbb ade adegan kiss2 tu..ahahaha

ken said...

dulu selalu main.. sekarang sudah stop :)

PinQib said...

@Anisa Hang Tuah beli la cd nis. tp skrang orang main thesims3

PinQib said...

@Cik Akma haha.. i knowwww

PinQib said...

@rainbowskittle hahaha.. memang ponnn.. gedik sikit... x dapat dinafikan

PinQib said...

@faravevy qib hodohhh.. x mauuu tunjokkkk

PinQib said...

@sweethOneY hehe.. nak try men the sim3 ..
xda cd lg

PinQib said...

@ardinihumaira wah,.. sunggoh bestt gtuu

PinQib said...

@rAy jR...@...Aliff adalah 12 jam sehari. haha, ak bergurauuu..

PinQib said...

@kukuchimachikumi lambat g.. ko dulu..

PinQib said...

@ainzhehe.
wah bgus leh kontrol lg yer. bguihh

PinQib said...

@farra8979 heheh..
cr yang the sims 3.
best lg

PinQib said...

@ika~~ hehe. memang la kena banned kena gelar.. game lucah

PinQib said...

@ken why stop. game x luput dek zaman nh

* mEsSy * said...

=.=" ade erk y cmnih ?

sophie said...

Kenapa bg mak dia curang? kuarga x bahagia pun..

teddyuna said...

curng? pmainn mcm ni pun ade ke?

Entry Best!