Saturday, November 27, 2010

Mood main anak patung: The Sims 2



Kuikui. Sebab ramai orang sangat dalam rumah,mood aku nak tengok tv terbantut. Pasni pasni lah aku pi tengok. Musim cuti ni la orang kata tengok tengok la sepuas ati tv sebab sah sah kat maktab aku tak tengok dah.
Masih lagi dok bersin mengiyau ngiyau. Macam nak terpatah tengkok aku setiap kali bersin.

Oke, now, jum chekidout my the sims. Keluarga ni nama Ebadi.

Ada anak, suami dan sorang isteri.

Ni rumah depa. Main living room aku kasi wana pink. Biar nampak jambu gitu. Comel kan kan? Plus dapoq la. Kecik jer rumah depa ni tapi macam besa la Home sweet home gitueww. Paling comel aku rasa lampu bolat bolat wana pink ni. Geram nak satuuu! (-_-")



Ni muka bapak dia. Nama bapak dia ni Skylar. Bapak dia ni keje Juru foto. Gaji kecik jer. Tapi muka hensem la. Ada iras iras Jay Z gitu. Loving dia ni. Tapi dia ni jenis lurus. Tak tahu bini dia curang.




Ni pulak muke anak dia. Aku kasi nama Vendetta. Macam filem 'V for Vendetta' tu. Ni sebenarnya anak orang lain. Kira macam anak angkat gitue. Sebab tu putih.

Mak dia pulak ni kejer mahal. Game President. Kira macam orang yang develop game. Curang. Suka main ngan laki lain. Now, pregnant.



Oke. nanti dapat baby aku tayang yer. K. chaw

No comments:

Entry Best!