Friday, November 26, 2010

Pengalaman dirogol? NO KOMEN


Keyword minggu ini.
Dalama sebenarnya tak tayang keyword belog aku. Rata rata dah berbulan dah asyik dok KimBeom tapi tentibe masa cek minggu ni, watthefish, masih lagi Kimbeom. Adoi. Napa ni. Siap cari profile lagi. Haha.



Pastu ada orang termasuk blog aku berdasarkan keyword kisah dirogol. Oh my goat. Napa. Ni mesti gara gara citer macik dirogol. Haha. Melampau betoi. Kalau kisah diraba tu betoi la aku jadi victim, kalau rogol memang melampau sangat. Ada ker patut...


klik untuk view jelas

Pastu, ni pesanan ikhlas sensangat. Kawan kawan, pasni, no more la suruh aku kelik iklan korang. Or korang cakap korang kelik iklan aku. Aku dah tak mau anything like that in my blog. Serious stop it ok. Biar earning datang sendiri.

Please jangan marah aku.Aku ikot cakap Nuffnang ajer. Aku malas dah nak kena hitback ke, kelik me back ker, please reply me ke. Bukan apa, precaution beb. Sebab aku rasa earning aku da kena potong 1.00. Hehe. Ok, seriyes.

So, sapa sapa lepas ni, yang tetibe cakap,

I dah kelik nuff u! Please hit me back vevy!!

Aku takkan layan. Oke. Sumimasen.

Pesanan iklas dari Nuffnang disampaikan oleh Pink-ed.

XoXO

13 comments:

Anisa Hang Tuah said...

qib..chill ~

:)

zura@iwan said...

hahaha..tajuk x bleh blah....

betui2 x yah nk gtau kan....biar earning dtg blk..asalkan kita ikhlas dtg blog org tu..hehe

afiqah said...

yaw Qib, kenapa mrh2 ni?
takut ok.

Rara Nasiha said...

pasal rogol2 pun ada? heee

PinQib said...

@Anisa Hang Tuah hehe.. Okayhhhhh

PinQib said...

@Rara Nasiha ada jgn ingat xdakkkk

PinQib said...

@afiqah hehe.. saje wat3 garang3

PinQib said...

@zura@iwan agreed akak..totally

afiqah said...

ohh Qib, fiqah pun dpt bnde yg sme. kne ptg jugakkk. sedihhhh!

* mEsSy * said...

part last yang ta bley blah.. ailoikeee..

=P

fara said...

aiyoo. byk keyword pelik2 je dorg ni.
huhu

ardinihumaira said...

hoh...
gtau dia... nak tahu pengalaman... cer suh dia cite kat kita ... ;p

Uruchimaru @ kf said...

say no to click fraud !

Entry Best!