Thursday, November 4, 2010

Pertandingan Header Tercantik



Tsk. Aku ditag oleh Cik Hashira Yusuf. Maleh nyer nak wat tag.. Waaa. Aku memang pemalas. Dem betoi. Malas lar kalau bab bab tag ni. Hehe. Aku wat header biasa jer.Tak pro orang kata, tapi masuk jer lah.


Oker, here it goes, my header. Em, aku gune potosop jer.. Ada munge pink, ada minah montel macam antu kat situ and it is a transparent header. Hehe. Comel la jugak kan. Kui kui, lempang kan..


So, aku tag


I hope depa semua ni belom buat lagi tag camni. Oke =)

Sapa nak join gak, buley mai sini. Cepat! Before 6/11. Tata

12 comments:

Tomato Gurl's Life said...

good luck yunk!!

yg review dr blog sop tue buka lg..jom la join!

Nadd said...

gud luck!
header tu mmg cntik!
suke tgk. hehehe.

♥..permysuri_hati..♥ said...

dear..cm ne nk wat shadow kaler pink 2ek ??

Mak Su said...

slamat berjaya!! maksu tak pandai ler....

alienelliz said...

thanks join..=)

Sharinginfoz said...

tag jangan tak tag

sophie said...

Cantik je!! Goodluck

Anna Boleyn said...

okay2 dear...sat na..sat...

yanshumill said...

gud luck kak qib! :)

AISHA SAAD said...

yeay ada nama aku! nak buat, buat...

sebab aku nak join, maka tak boleh wish ko luckk. wakaka! JOKE2.. hee~

Hashira Yusoff said...

ooyehh!! baguih2..wlaup0n ang ni pmaleh. kah3..

ardinihumaira said...

goodluck dear!

Entry Best!