Wednesday, November 24, 2010

Sape kentot ni?



Hehe. Celamat tengahari. Kihkih. Aku pun belom mandi. Tapi tetap bersemangat giler nak main game Cooking Academy aku donload dari blogger ni. Hehe. Shok kot.

Nak citer sal kentot. ada orang nak cakap aku camni

Qib pengotoqqqq,
Euwww qib, rosak lunch akuuuuu

Suka ati laa.Wei, kentot jer pun. Macam la ko tak penah kentot kan. Lelebih pompuan lar. Kentot sikit, mula lah berubah muke, kalau lelaki kentot macam askar tengah membedil musuh, buley pulak ketawa macam tengah tengok lawak dalam Just Laugh.

Pastu kan, sejak dok kat umah nenek aku macam orang dapat perlindungan sebab rumah terbakar ngan kazen kazen, ramai gitueww.
Contoh kalau time time sedap dok tengok citer kat tv ramai ramai, pastu tetibe bau busuk secara senyap tibe dan tetibe lagi semua orang wat wat interested tanya,

Eh sapa kentot busuuuuk ni

Pastu setat la adegan tuduh menuduh, pastu kalau dapat detect sapa, semua orang ketawa sepuas puasnya.

Ha, sweet kan?
Macam tu lah. Nenek aku telah berjaya melatih kami dengan kasih sayang dan cinta mendalam. World is a place for peace. Jangan lah tetibe dapat tau member sebelah kentot busuk, terus ko bertempik

Busuuk la minah ni. Kau ni makan telor busuk ke semalam??

Hehe. kan kan. Aku kalau aku kentot, tak danya aku buat senyap. Aku kasi tahu jer bia dia yang malu, bukan aku. Kuikui. Oke, ni memang tak senonoh.


Have a nice day.

ps blogwalking kalau sempat


27 comments:

teyhah said...

terbaikkk..ahaha

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahahaaa~ sumi pun kekadang kentut merata jugak :P

zura@iwan said...

hahaha...sapa tentut ni...

AISHA SAAD said...

aku takot nak kentot, takot terkentutu kuat.
kengkadang suffer gak nak carik tmpt kentut! hahahaa.

ardinihumaira said...

dni tak kentut. chop! heee larikssssss

lynda said...

aha. ngek la qib..

Mak Su said...

not me ;)

eh! cantiknyer header baru :)

ainz said...

aahahahaha...kentut pun bleh jadi isu.. ;p

~qiFFara~ said...

hi qib~

Rara Nasiha said...

kalau aku dengan kawan2 aku, kentut tu memang dah biasa. heee

Tomato Gurl's Life said...

lucu la..kentut pun boleh jd n3..menarik gak..hehehe..

p/s: takpe kalau free jenguk la blog cik tom..cik tom pun sknag agak bz..huhu

Atin Sweeties said...

Wakaka , LOLS .. :]

cik ewun said...

bebeh i ade addd u join contest taw :)
http://ewunyukiko.blogspot.com/2010/11/natural-beauty-contest.html

PinQib said...

@teyhah beselaahhhh =p

PinQib said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan Oih, lain macam jer sumi ni, kwang3

PinQib said...

@zura@iwan entah.. buat3 x tau

PinQib said...

@AISHA SAAD hhh.. port paling best atas kusyen. meresap gituewww

PinQib said...

@ardinihumaira sapa cakap akak kentot.. kui3

PinQib said...

@lynda beselahhhhh =p

PinQib said...

@Mak Su tengs maksu

PinQib said...

@ainzaah.. memang dah jd adat.. hehehe

PinQib said...

@~qiFFara~ hi.. nnt qib lawak belog engkooo

PinQib said...

@Rara Nasiha haha.. me too ^^
macam x da lagsung mlu tuuu

PinQib said...

@Tomato Gurl's Life oke cik tom.. tengssss

PinQib said...

@Atin Sweeties LOLLLLLLL

PinQib said...

@cik ewun i x da natural beauty lar.. camne eh

Redbloodsnow said...

hahaha...eeyeewww klo akak pun, terbantut gak selera akak if dh tercium bau yg kureng menyenangkan...hehe

Entry Best!