Thursday, November 4, 2010

Sejak takda duit ni




Sejak takda duit ni.. malu nyer. Sebab orang asyik mai sini tanya aku, makan tak? Makan apa? Takpa ke?
Sejak takda duit, aku sungguh rasa seperti naked kerana orang asyik tengok aku macam sangat kesian sebab muka aku macam takcukupmakankesian sebab asyik makan nasik set berharga Rm2 yang ada telor dan sup.

sob sob.

Pastu tadi boley pulak kawan aku cakap,

Qib, ang da makan ker?

Em.. aku nak jawab makan, menipu sunat lak.

Lom, takpe, jap gi aku makan.

Wah syahdu gitu..

Qib, da pucat jer muka ang ni. Ada duit takda??

Wah, melampau ko ni.



Adakah pucat?? Adakah sebab aku lapar. Yep, i am hungry. Sebab kes ini, aku hidop sekarang seperti pengemis di bumi kedah.





Sapa nak sedekah ni number akaun bank aku 6544567890-tekantekan-emm-em..

20 comments:

MOFASAD said...

kesian~ minum air banjir je

hehehw~

Hashira Yusoff said...

aduh ksiannya!

kite p0n pnah jadi mcm 2 jgk..ni bkn pasal kad atm hilang..

tpi kne bl0ck! mampeh..

smpai pengsan2 dlm kuliah c0z 3 ari x mkn.

minum susu ajer....T___T

nabilah_2908 said...

alahai..kesiannya dia...kenapa tk pi buat kad baru..sekejap jer kan..?

tmpt Qib tk banjir...?

jom ke APA KATA HATI pulak,
JERAWAT DAN DEEPAVALI

sophie said...

Haiyoo..Sedih giler.. Semoga makan dngn sihat. ;)

Cik Akma said...

oh dear, mkn biskut pon jadi. perut kosong kang gastrik huu~

afiqah said...

wuyooo, you kenapa?
nak makan dgn i.

aNiSa hANg tUaH said...

qib.nis tade duit ni
hohoho
terkandas di uum

ardinihumaira said...

meh makan cocopie dengan dni!

wondering shadows said...

cik taylor swift.

mitak la sugar daddy sponsor :P
tape2. skali skala diet kn kn hehe

Sophie Al-yahya said...

T_T kesiannye kamu..
xpe,berjimat2 la..
kalau ade peluang buat part-time,buat la ok..

Farah Sygs said...

jom mamam ngn rara...

little black dress said...

qib...
bertahan..bpe ari je lg mo cti dah..
ok yunk...

Evanna :) said...

Qibummm.Sabaq naaa :) ILOVEYOU.
eva pun penah rase cam qib :)

Amir Izzat said...

laa...kesian benor..haha..amir pun xda duit nie. haha.. tp xda la org tanya...lg kesian..hehe..

mkn maggi ler..hehe

amalina afif afandie said...

hey sayangggg.. r u ok??? sedihnye you tak dapat makan best2.. :(
meh share ngan i :'(

Anna Boleyn said...

hye dear.. thanx tau sebab recommend kan blogshop cupcakes tu.

uhhu~ bagusnya ada kawan yang macam tu. susah sama-sama and concern dekat pinqib. sabar yer pinqib... why not pinjam dulu duit dari kawan2?



p/s : ini ada tips sikit-


What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

ShaFiCca RuSLi said...

pinqib: wey, ak pom ngah sengkek skang..mkn jimat kot..cdey sgguh..hukhukhuk

Azuan said...

pinjam la duit mmeber dulu...

DuniakuAbstrak said...

weh..ckp je la lapar..contohi aku..peras ugut kawan2 untuk meneruskan kehidupan..nnt byr la balik..nanti kau gastrik sape susah? grrrr



sila rasa terharu atas keprihatinan aku

hahaha

Tomato Gurl's Life said...

ala kesiannya..sedih bc n3 ni..sbr ye dik...

Entry Best!