Saturday, November 27, 2010

Serangan resdung melampau



Ya Allah. Satu entry pun takdak ker. Pemalas. Semalam laju jer internet. Aku gune mak sedara aku punyer broadband. Laju jer. Nak update semua cepat. Ni aku guna broadband aku. Em. Memang tak jalanlah aktiviti blogwalking.

Rioh rumah nenek aku sekarang. Dekat 3 keluarga satu rumah. Malam ni tambah satu lagi. Bertambah tambah rioh lak. Kalah nak raya gua cakap lu.

Kihkih. Semalam, tengs sapa yang bagi pandangan. Sapa nak header, kalau senang pastu internet cepat aku tolong buatkan. Kuikui. Seriyes. Internet slow giler. Tapi ongkosnye ado lah. Kuikui. Kidding

Pastu sapa yang tanya aku gune apa nak edit aku punye header. Aku jawab, dulu aku gune potoshop, entah problem apa entah aku tak leh aktivate T-T, pastu terus jadi macam trial, pastu lagi, aku dah buang aku gune potoscape jer. Donload yang 3.5 lagi besh tau. Apa apa lagi tanye gue yer. PM me. Kalau interested, cheh (-_-)"

Pastu rini, ya ampun, gatal semua melampau lampau. Mata aku dah berlendir apa entah. Hidung pun.. Aiyo. Sebab makan keropok jer pun. Adakah memang terbukti aku ni alergik ikan? Oh no. I dont want that. I love fish!




Ok. kalau sempat aku blogwalk, kalau boleh aku follow orang da follow aku. Tengs for making my blog alive. Cayang. Sapa yang tinggal komen pun. Nanti aku komen balik. Muahmuah

Curse u internet connection. Rasa macam nak bertukar broadband jer. kuwangkuwang.


Virtual hugs and kisses, XOXO,

23 comments:

nina syakina said...

hihi... nih syg pinqib lebihh nihh... huhu...
oisshhh... jgn pkai broadband... lg lembab lorhhh... huhu ^^
klau nk pkai pun, pkai yg extra laju yekk... t senang laa dtg ke rmh nina slalu... huhu~

Anisa Hang Tuah said...

qib jage kesihatan tauu

semoga cepat sembuh

Betta sp said...

mana2 broadband pun lebey kurang je, kadang2 slow kadang2 laju.

kalo gatal2 tue sah ler alergik

cik shabah said...

cik shabah punya resdung lagi teruk,sometimes tu sampai demam dibuatnya ;(

p/s : cepat sembuh ea ;)

aliza said...

dah x guna adobe lgi yer?

little black dress said...

qib..
jge diri la yunk..rso i taw..
huhu

mia bouvier said...

hee..aku pulok elergik seafood.Ikan takpee..meh tuka dua la hidung.hehe

Uruchimaru @ kf said...

pin qib klu alahan try makan pil transfactor ok!

afiqah said...

Eh Qib, g ah mkn ubat ke hape.
adui, nnti makin teruk mehh.
haha, meh lepak umah kite, intenet lajuu :D

Amanina Sofea احمدل said...

hye..
dlu pun sye nyaris nk kne resdung nie..
tp better g buang resdung nie..

ardinihumaira said...

adik dni alergik udang. kalo makan, 5-6jam mata dia gatal... isk3

PinQib said...

@nina syakina heheh.. sayang akak ugak.. nnt sy3 jengok blog akak.

PinQib said...

@Anisa Hang Tuah Tengs nis., im feeling much better

PinQib said...

@Betta sp ye ker. nampk Dg macam laju jer. hikhik

PinQib said...

@cik shabah hehe.. melampau nye resdung cik shabah.. tengs sayang

PinQib said...

@aliza aah. da ta guna. tp cadang nak beli lahh.. best gune

PinQib said...

@little black dress wah suke nyer. ada orang wiso kan kitew

PinQib said...

@mia bouvier xser , idong mia x mancongg

PinQib said...

@Uruchimaru @ kf wah.. tengs kf. nnt try car kat parmasi la .. ^^

PinQib said...

@afiqah eh. menunjuk ke apa ni.. grrr. ><

PinQib said...

@Amanina Sofea احمدل hehe.. hi..
sy da try buang skali..
mahal kott

PinQib said...

@ardinihumaira ye ke. kite pun udang pun sama la.. gatalll

sophie said...

Tukar laa berok lain

Entry Best!