Sunday, November 14, 2010

Wishlist

Sebab duit dalam bank susut dan aku tahap panik dah sebab pikir pikir balik, langsai tak hutang aku dengan ASB, 300 bulan bulan, sebab duit dalam bank pun tak lepas 300. (-_-")

Benda yang memang kompem aku takkan dapat dalam masa terdekat ni yang aku boleh letak dalam wishlist are:


Sebijik kereta comelmolek


Oh comel nyer kan. Pink gituw. Em, walopon dah masuk dua tahun aku da dapat lesen keter. Hatta, dah hapus dah 'P' tu, masih lagi aku dikategorikan macam tak tahu apa apa pasal takut sangat and aku sebenarnya da lupe semua. Mana satu clutch, break, gear. Wakaka.

Seekor anak patung Baby Alive


Aku nak nak ni. Hehe. Walopon umo dah masuk 20 tahun dan kalau ikot kalendar hijrah masih lagi 20, aku tak kira, aku nak gak. Ohmygoat, comel nyer. Dah lah buley berkatakata, buleh weewee(tencing), buleh makan, buley merengek. Tak ke perfect? Sebab kalau cakap nak anak sorang dekat mummy, sah sah kena bagi pelempang sedas.

Sepasang kasut sukan


Sebab kes pergi Yan, kasut pink dulu terselam dalam selut, terus aku buang dan bergantung kasut lain yang haus tapaknya, aku memang desperate sangat nakkan satu kasut baru. Barulah semangat gua nak joging kat padang petang petang.


New mobile


Em, kalau ikot tahun ni, dah masuk dua tahun dah aku pakai Sony Erricson W850i ni. Sayang tetap sayang, sebab feature dia memang memenuhi nafsu aku yang suka dengar lagu. W tu kira walkman lah. Sony kan memang pro bab bab walkman ni. Tapi nak jugak terai hempon baru. Hehe, gedik sikit. Kalau boleh wana pink lagi lah masyuk sebab macam dah la tak uptodate, sebab orang dah guna lagi masyuk and jarang tau jumpa hempon W850i lagi sekarang ni. (sorry daddy, bukan nak demand)

Strawberry cheese kek seminggu sekali


Ni lah superb masyuk. Napa sedap sangat buah setrobery. Campur rasa ceis masam masam. Kalau lah aku boleh order dari CekmekzueOnline, tiap tiap minggu memang masyuk. Sebab per cake dekat 70 ringgit. Kalau sebulan dekat 350. Habes aku punyer elaun sebulan. Em.


Ps: aku nak habiskan list melawat

24 comments:

eLLa said...

semuaaaanyeeerrr pink erk..hehe

Rara Farah said...

semuanya pink..adeh...blog rara xtermasuk ke dlm wish nie sbb kaler pink kn...hehehe....clutch sbelah kanan,brek tgh,kiri minyak...hahaha....rara pon lupe...

teddyuna said...

hehe..;)) smoga dpt secepat mungkin

Amir Izzat said...

yang penting pink...hahah.kan? kan? mmg parah dah nie..haha

Uruchimaru @ kf said...

uikna pink color sume owh!

maCy said...

adoi.. pink3 semua ;D

Betta sp said...

pinky lady is ok, but pinky guy looks sth wrong.
so for lady it's normal, but sometimes could be extraordinary

AISHA SAAD said...

aku geli pinkkk...
tapi yg2 lain okk lagik.
except for anak patung tuh sebab kang dia hidop plus kek tuh.. ohh tak lalu. aku hnya makan kek cokelat. hahaha.

Cik Akma said...

oh kek meletop habisss <3

afiqah said...

pink semua :)
eh eh pink, kenapa asyik hantar komen byk2? risau komen tk masuk ke?
masuk lah syg. dont worry. nak mntk tolonggg lah. hehe. bolehh?

afiqah said...

nak mintak tolong, nak mintak tolonggg...









alaaa.... segannnn!
tolong buatkan header.
ALAMAKKK. Malunye. :(

afiqah said...

dah anta email dekat gmail qib :)

mieraaaa said...

kiutnya keta pink kaler ,heheh2..

darkbatman said...

cun gak myvi pink ne tp xnampak sgt org pakai..

ardinihumaira said...

dni teringin nak beli kasut pink. awww

Aqilah Nur said...

ok. sume pink. T_T

epulafea said...

wishlist mesin senaman takasima. atau mesin pelangsingan osim. T_T

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jiwa lelaki bila tengok pink..awww

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

stokin kau kaler pink tak??

weeewit...........

Hanis Ayuni said...

kenape sumom pink ni?
Hamis pun byk wish lists jugakkk. :(

PinQib said...

@epulafea erk. Teringin.. jugak..hikhikhik. Tengs for the opinions

PinQib said...

@jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR Kaler banyak banyak alvin. Napa, nak ker? sepasang?

PinQib said...

@Amir Izzat Wah nak nak nakkk... Hehe..nk blog pink cantik macam amir..

aliesha kirana said...

hahaha..nak baby alive ek.. amik terus baby yg mmg live..kawen terus..hahaha..

AK pun mau kete itu!!! mau henpon pink juger!!!

Entry Best!